Clanul – Sezonul 2 Episodul 7 – 2 Aprilie 2023

clanul 2023 sezonul 2 reluare 2 aprilie 2023 integral
Deși a obligat-o pe Vera să stea în casă cu el, in episodul de astazi clanul 2 aprilie 2023 sezonul 2 episodul 7, Bebe observă că fata lui a ieșit pe ascuns, lucru care nu-i place deloc: „Te-ai schimbat, fetița lui Tătuțu. Nu mai știi de vorba mea, nu mai știi de respect. Nu mai faci un pas afară, fără să iei doi bodyguarzi după tine. Dacă o să treci peste ea, o să trec și eu peste tine, fata lui Tătuțu, că nu vreau șerpi la mine în familie. M-ai înțeles?”, îi va spune acesta.

In aceasta seara in clanul sezonul 2 episodul 7 reluare 2 aprilie 2023, Vera are probleme și cu Tudor. După întâlnirea cu Luminița, aceasta îi va spune bărbatului prin ce a trebuit să treacă: „M-a sunat, ne-am întâlnit, mi-a spus că nu cumva să mă apropii de mândrețea ei de băiat, că sunt o rușine…”. Surprins, Tudor îi va spune: „Nu sunt eu de vină…. Pe bune, e absurd, ce ai cu mine, ce ți-am făcut?. Să știi că nu putem lăsa tâmpeniile astea să se așeze între noi”. Cum evoluează povestea lor, vedem duminică. Vizioneaza mai jos serialul clanul sezonul 2 episodul 7 fara reclame 2 aprilie 2023.

Ce se va întâmpla cu lupta dintre Clanuri, cum vor evolua lucrurile între Bebe, Sofia, Afganu, dar și ce va face Costoiu acum, când e la mână lui Tudor, vedem într-un nou episod CLANUL, duminică, de la 20:00.

Clanul sezonul 2 episodul 7 online 2 aprilie 2023

Pro anunță că începând din februarie, în fiecare duminică, povestea merge mai departe! Este vremea ca întrebările să-și găsească răspuns, ca personajele să scrie noi capitole ale vieților lor și ca cei de acasă să descopere noi intrigi care îi vor ține lipiți în fața ecranelor.

Situația este tensionată în mafie, dar nici de partea cealaltă personajele nu au parte de liniște: „În momente din astea știm câți plecăm, dar nu știm câți ne întoarcem. Așa că dacă e să nu ne mai vedem, vreau să știți că a fost un privilegiu să încerc să fac din lumea asta un loc puțin mai bun, alături de voi”, le va spune Costoiu oamenilor din brigada sa.

Serialul clanul noul sezon, sezonul 2 episodul 7 din 2 aprilie 2023 poate fi vizionat mai jos complet

Viața merge mai departe, dar cu ce preț? Cât de grave sunt rănile în urma focului? Cine se va ridica și ce vor face Tudor și David în lupta lor pentru căutarea adevărului? Sunt ei pregătiți să descopere noi și noi ramuri ale vieții pe care nu le cunoșteau? Nu ratați CLANUL, din 2 aprilie 2023 pe pro! Va invitam sa vizionati mai jos reluarea serialului clanul sezonul 2 episodul 7 din 2 aprilie 2023.

Salvati acest site VeziAici.NET si reveniti aici in fiecare duminica seara.!

kepenk tamiri -
twitch viewer bots