Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 67 de pe 3 Iulie 2023

bravo ai stil sezonul 8 reluare kanal 2 2023
Rebecca i-a cucerit din nou pe jurați astazi la bravo ai stil sezonul 8 episodul 67 de pe 3 iulie 2023! Concurenta a ales să prezinte un look de mireasă, pe care l-a reinterpretat după bunul plac. Aceasta a ales ca în această seară să poarte o ținută compusă din piese albe. Tânăra a ales să reinterpreteze un look de mireasă foarte diferit de cel clasic.

Aza și Alexandra au comentat look-ul pe care l-a prezentat în această seară Rebecca. În timp ce Aza a spus că ținuta este pe placul ei, însă a criticat felul în care concurenta a ales să se machieze, Alexandra a fost cu adevărat cucerită de outfitul Rebeccăi. După ce a văzut cum s-a îmbrăcat competitoarea sa, Alexandra i-a făcut o mărturisire celeilalte concurente.

Bravo, ai stil 3 iulie 2023 sezonul 8 episodul 67 online

Chiar dacă Alexandru Abagiu a fost de acord cu Aza și a punctat la rândul său faptul că machiajul nu a fost cel mai potrivit, totuși restul ținutei l-a convins pe jurat să îi acorde un calificativ pozitiv tinerei. Și ceilalți jurați au fost impresionați de alegerea vestimentară a concurentei și i-au acordat calificative pe măsură.

Alexandra și Andreea, discuții foarte acide după incidentul de la repetiții! Cele două tinere nu s-au abținut. În gală, Alexandra a deschis un subiect foarte discutat, după care a acuzat-o pe Andreea de faptul că a bruscat-o în cadrul repetițiilor.

De atunci, în discuție s-au implicat și celelalte concurente, care au luat fie partea Andreei, fie pe cea a Alexandrei.

Subiectul care a luat cu asalt culisele „Bravo, ai stil!” le-a făcut și pe celelalte tinere să își dea cu părerea. Chiar dacă nimeni nu văzuse ce s-a întâmplat între Andreea și Alexandra, Jasmine a considerat că Alexandra a mințit atunci când a spus că a fost împinsă de către Andreea.

Jasmine, care i-a luat partea Andreei, a mărturisit că este foarte dezamăgită de ce a văzut în imaginile difuzate în platoul „Bravo, ai stil!”. Pe de altă parte, Iris consideră că și mai grav decât faptul că Andreea ar fi împins-o pe Alexandra este că a făcut-o pe competitoarea sa mincinoasă. Mai jos puteti viziona emisiunea bravo ai stil din 3 iulie 2023 sezon 8 episod 67 gratuit.

O noua editie bravo ai stil sezonul 8 episodul 67 integral 3 iulie 2023, poate fi vazuta mai jos

Maurice Munteanu a observat imediat acest lucru la Aza! Juratul a vrut să afle ce se petrece cu concurenta și a întrebat-o chiar în timpul jurizării. Aza a ales ca în această seară să prezinte în platoul „Bravo, ai stil!” un look compus din piese de culoare bej. Tânăra a sperat ca outfitul ei să îi aducă în palmares numărul maxim de steluțe, însă ținuta sa nu a reușit să cucerească.

Jasmine a comentat look-ul din această seară al tinerei. Concurenta nu s-a abținut deloc și i-a mărturisit competitoarei sale că i se pare că este foarte comună și că alege să poarte constant piese de culoare bej.

Jurizarea nu a început prea bine pentru Aza pentru că jurații nu au fost deloc impresionați de modul în care s-a prezentat tânăra în această seară. Maurice Munteanu a vrut însă să afle cărui fapt se datorează atitudinea tinerei. Aza a primit o singură steluță în această seară. Look-ul pe care l-a realizat pentru o vizită în safari nu a fost decât pe placul lui Alexandru Abagiu.