Acces Direct de pe 5 Iulie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi la acces direct de pe 5 iulie 2023, aflam povesteai unei bunici care nu are liniște de când nu își poate vedea nepoții. Fiica femeii și iubitul ei i-au luat pe cei mici în străinătate, iar de atunci ea nu mai știe nimic de ei. Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru Acces Direct. O bunică trece prin clipe grele și se teme pentru nepoții pe care i-a crescut. Femeia speră să audă vești despre copii. De un an de zile, Ema nu știe nimic despre micuți și își dorește să îi știe în siguranță.

Femeia susține că nepoții ei au stat o perioadă în Anglia alături de mama lor, iar apoi au fost aduși în România. Ema i-a crescut pe cei doi minori vreme de cinci ani.

Acces direct 5 iulie 2023 reluare

Gabriel a dispărut în condiții suspecte. În ciuda căutărilor, nici urmă de bărbatul care este de negăsit după ce a plecat la oi. Ce a mărturisit Simona, sora lui, în exclusivitate pentru Acces Direct. Bâlgă Gabriel Mihai a dispărut în județul Prahova pe data de 22 iunie. Oricine îl vede este rugat să dea de veste. Familia speră că nu i s-a întâmplat nimic bărbatului.

Femeia a avut o discuție cu fratele ei atunci câfnd bărbatul i-a spus să se întoarcă la oi la patronul respectiv. Cu toate astea, Gabriel a mers pe încredere, sperând că va recupera banii pe care bărbatul avea să îi înapoieze. Cu atât mai mult, femeia recunoaște că fratele lui era certat cu patronul lui din cauza banilor pe care nu îi primise. Simona a încercat să îl ajute pe bărbat cu un sfat, mai ales pentru că știa de neînțelegeri, însă fără vreun rezultat.Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 iulie 2023 online.

Noi informații prețioase în cazul lui Gabriel, bărbatul dispărut fără urmă de mai bine de două săptămâni. Care era starea lui în ziua dispariției. Ce a mărturisit soția ciobanului, în exclusivitate pentru Acces Direct.

Acces direct reluare din 5 iulie 2023 online, complet mai jos

O femeie nu știe ce să mai facă după moartea tatălui ei. Ioana a rămas fără moștenirea lăsată de părinți după decesul acestora. Ea nu a primit niciun ban, după ce frații ei au vândut casa părintească. Ioana, în vârstă de 64 de ani, a avut grijă de tatăl ei timp de aproximativ șase ani, timp în care bărbatul avea probleme de sănătate. Femeia spune că frații ei nu doresc să se facă succesiunea pentru că sunt mulțumiți cu ce au primit. După ce s-au îmbolnăvit, părinții le-au cerut ajutorul, însă numai Ioana a fost de acord să le fie alături în acele momente. Datorită acestui fapt, tatăl a decis să îi lase ei moștenire un teren, 700 de metri pătrați de grădină, dar și jumătate de grajd și casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 iulie 2023 online.