Acces Direct de pe 14 Iulie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale

Cazul dezbatut astazi intr-o noua editie acces direct 14 iulie 2023, o avem pe Liliana care a picat în plasa escrocilor, asta după ce a plătit o sumă impresionantă de bani în urma unei moșteniri. Femeia încercat să ia legătura cu avocatul, însă nu a mai primit niciun răspuns, iar banii moșteniți ar fi rămas în bancă.

“Liliana a fost contactată de o femeie care se afla în Africa și susținea că ar fi fost bolnavă de cancer, astfel că s-ar bucura dacă i-ar da moștenirea ei, după ce nu ar mai fi în viață. La scurt timp, bogătașa a murit, iar avocatul i-am spus că o va contacta pe Liliana pentru actele de la moștenire, însă se pare că aceasta a fost țepuită cu 10.000 de euro.

Acces direct 14 iulie 2023 reluare

Avocatul i-a cerut Lilianei suma de 10.000 de euro pentru toate cheltuielile de înmormântare, iar moștenirea promisă nu i-a mai fost acordată. Liliana susține că s-a împrumutat la soțul ei, dar și la fratele pentru suma de bani.

”Sunt căsătorită cu soțul care mi-a trimis bani din Belgia. În 2018, am primit o cerere de la o doamnă care se afla în Africa și mi-a zis că are cancer și că vrea să-i doneze și că i-ar plăcea să mi doneze. Ea mi-a zis că îi dă avocatului actele de donație. Avocatul mi-a zis că a murit și el mi-a cerut banii, în total am ajuns la 10.000 de euro. Am împrumutat și de la frate și soț.”, a declarat Liliana, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct 14 iulie 2023 online.

Avocatul i-a trimis o chitanță Lilianei în care se precizează faptul că banii au rămas în bancă. Liliana speră să-și recupereze măcar suma pe care a dat-o, cea de 10.000 de euro.

Acces direct reluare din 14 iulie 2023 online, complet mai jos

”Am trimis email-ul de la banca respectivă care zicea că sunt în cont și au zis că suma de bani sunt acolo în bancă. Ea era din Italia și când s-a căsătorit s-a mutat în Franța. Vreau să primesc banii pe care i-am trimis, atât.”, a declarat Liliana, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 iulie 2023 online.