Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 3 Integral 4 Septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 3 de pe 4 septembrie 2023
În episodul 3 sezonul 12 Chefi la cutite 4 septembrie 2023, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați de povestea de viață a concurentei Gabriela Mariana Țugui. Noul sezonul al emisiunii Chefi la cuțite a debutat în forță nu doar cu rețete surprinzătoare și concurenți veniți din toate colțurile lumii, ci și cu povești de viață emoționante. Este și cazul tinerei Gabriela Mariana Țugui, care a povestit detalii dureroase din trecutul său.

Tânăra are 23 de ani, este din Bacău și a avut numeroase emoții atunci când a intrat în bucătăria Chefi la cuțite sezonul 12. Ca să îi impresioneze pe jurați, concurenta a decis să pregătească somon pe pat de sparanghel, cu sos de avocado. După ce a pregătit mâncarea, Gabriela Mariana Țugui a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 3 de pe 4 septembrie 2023

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția concurenta, care a dezvăluit că are deja doi copii. Curioși, chefii au dorit să afle detalii despre rolul ei de mămică.

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce avantaj uriaș aduce amuleta 3 de la Chefi la cuțite sezonul 12, în ediția din 4 septembrie 2023. De data aceasta, în joc a fost pusă o bombă cu amulete! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în bucătăria Chefi la cuțite pentru a afla de la Irina Fodor ce bonus aduce cea de-a treia amuletă, cine va face degustarea și jurizarea, dar și cine este chef-ul care va găti alături de ei în această ediție. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 3 online 4 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 și a dezvăluit ce surpriză a pregătit de data aceasta pentru jurați.

În ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Alin Sălăjean, un concurent care a făcut show total în platou. Alin Sălăjean a făcut spectacol în ediția 3 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12. Concurentul a organizat nunta lui Cătălin Scărlătescu și a iubitei sale, Doina Teodoru și momentul a fost unul de-a dreptul savuros, în ediția din 4 septembrie 2023, la a1.

Tânărul din Cluj este cunoscut deja în mediul online și s-a făcut remarcat ca prezentator de evenimente. Ca să îi impresioneze pe chefi, concurentul a ales să pregătească o rețetă de aripioare picante cu cartofi la cuptor și sos aioli, apoi a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. După ce au analizat atent rețeta, cei trei au votat și au avut apoi ocazia să îl cunoască pe Alin Sălăjean.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 3 reluare 4 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Acesta s-a prezentat și ceva complet neașteptat a urmat. Florin Dumitrescu i-a oferit șansa de-a se „vinde” la cameră, dar concurentul i-a luat pe toți prin surprinde atunci când a prezentat nunta lui Scărlătescu.

Scărlătescu a făcut ochii mari, însă a apreciat din plin efervescența concurentului și modul în care a „prezentat” nunta. La final, deși nu a primit cuțite, concurentul a fost apreciat de chefi pentru talentul său artistic și momentul a fost unul cu adevărat savuros. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 3 online 4 septembrie 2023, integral..