Acces Direct de pe 14 Decembrie 2023 Editie in Reluare

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Astazi dezbatem un nou caz la acces direct 14 decembrie 2023 despre o mamă din Brașov care este disperată și nu știe ce să mai facă, asta după ce propriile ei fiice au păcălit-o și bătut-o. Fetele Vioricăi au luat procură de la aceasta, au vândut casa, au cumpărat un alt imobil, însă ea nu a primit nimic, iar acum a rămas pe drumuri. Femeia a fost nevoită să se întoarcă în Italia, acolo unde a muncit mai mulți ani. Iată ce declarații șocante a făcut aceasta!

Viorica are vârsta de 66 de ani și este singură din anul 2001, după ce soțul ei a murit. Femeia a fost nevoită să se descurce singură cu două fete, care în urmă cu câțiva ani au păcălit-o și bătut-o. Iată ce acuzații grave a făcut aceasta la Acces Direct!

Femeia spune că a ajuns într-o situație fără scăpare, asta după ce i-a făcut procură fetei sale mai mici, iar aceasta a vândut casa și și-a cumpărat altceva pe numele ei. Fata ei mai mică nu a mai vrut să o primească la ea, iar femeia este nevoită acum să stea în Italia. Mai mult decât atât, femeia a declarat că nu a știut că nu mai are nimic până în anul 2013, atunci când s-a întors în România șia descoperit că nu are unde să stea.

Acces direct 14 decembrie 2023 reluare

Ionela a mărturisit că și-a găsit cu greu curajul să vorbească despre situația catastrofală pe care o trăiește. Fiica ei ar fi fost prinsă în capcană de un bărbat periculos și de mama lui, iar cei doi nu vor să o mai lase să-și vadă nepotul în vârstă de doar șase anișori. Tatăl este închis, iar mama nu-și poate lua copilul. Bunica paternă nu vrea să-l dea pe cel mic. Iată ce acuzații a adus bunica maternă la adresa bunicii paterne!

Aceasta a mărturisit că fiica ei a fost de tânără cu bărbatul cu care acum are un copil în vârstă de șase anișori. Aceasta a declarat că totul a fost bine între ei până în momentul în care s-a născut cel mic, iar ea nu a acceptat să-i ofere fiicei sale semnătură pentru a se căsători. Femeia acuză că fata ei a vrut să plece din casa soacrei împreună cu copilul, însă nu a fost lăsată. De aici și până a se ajunge în instanță a fost un singur pas, iar acum se judecă.

Fiica Ionelei s-a recăsătorit și a devenit mamă pentru a doua oară. Cu toate acestea, ea vrea cu orice preț să-și crească fiul din fostul parteneriat cu bărbatul care acum este închis.

Lovitură de grație în lupta cruntă dintre Simona și afaceristul italian, Francesco! Bărbatul rupe tăcerea și povestește cu lux de amănunte cum ar fi fost escrocat de tânăra româncă. Nici Simona nu se lasă mai prejos și vine cu dovezi care nu se contestează în scandalul de milioane de euro. Un personaj-cheie rupe tăcerea în dosarul „cadouri”. Iată ce acuzații i se aduc afaceristului! Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 decembrie 2023 online.

Acces direct reluare din 14 decembrie 2023 online, complet mai jos

Francesco a vorbit despre Iulia, femeia implicată în dosarul „cadouri”. Francesco i-a dat femeii bani și, mai mult decât atât, i-a lăsat acesteia casa lui. Iată ce declarații a făcut afaceristul, dar și ce a spus avocatul Simonei, Radu Marinescu, despre tot acest caz!

În exclusivitate pentru Acces Direct de la Antena Stars, Francesco a vorbit despre Iulia, femeia implicată în dosarul „cadouri”. Afaceristul a mărturisit că i-a lăsat casa lui, asta după ce a murit soția lui, dar și o sumă mare de bani.

Bărbatul a subliniat faptul că a decis să-i lase Iuliei locuința și acea sumă de bani, deoarece s-a gândit că el va muri și, mai mult decât atât, i s-a făcut milă de femeie, deoarece nu avea multe posibilități financiare și se descurca foarte greu. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 decembrie 2023 online.