Survivor Romania All Stars Epsiodul 18 Online 22 Februarie

survivor romania all stars emisiune i reluare 202 episoade integrale

Pentru cine se va stinge flacăra în cea de-a șasea săptămână la survivor romania all stars episodul 18 online 22 februarie 2024, dar și ce reacții vor exista în echipa odată cu toate cele întâmplate în ultimele zile, aflati mai jos. Vizionati mai jos in reluare emisiunea survivor romania all stars episodul 18 integral 22 februarie 2024. Noul sezon Survivor este unul cu totul special, deoarece adună în același loc cei mai buni concurenți pe care competiția i-a avut până acum. Survivor România All Stars va avea premiera in februarie 2024.

Zilele trec, iar totul este mai complex. Probele se scurg, iar fiecare victorie contează tot mai mult. Cu fiecare etapă trecută, concurenții rămași în joc la Survivor All Stars demonstrează că sunt capabili să se adaptează oricăror condiții pentru a rămâne în show cât mai mult. Și aseară, Faimoșii și Războinicii au continuat atât lupta pe traseu, cât și aprigele discuții care construiesc o echipă cu adevărat.

Survivor romania all stars episodul 18 de pe 22 februarie 2024

”Cea mai importantă victorie de când a început”, a spus Alex Delea la finalul jocului pentru Imunitate, câștigat de tribul său. Și Ștefania Ștefan, cea care a închis scorul, a ținut să precizeze că ”a fost cea mai mare presiune pe mine”. Vizibil dezamăgiți, Faimoșii și-au acceptat înfrângerea, iar Moroșanu a simțit nevoia să facă o completare extrem de dură: ”Jocul ăsta trebuia să fie al nostru, nu avem nicio scuză. Capul jos, joc de glezne”.

Cu gândul deja spre nominalizările care vor urma astăzi, membrii tribului roșu au mers la Imunitatea personală, acolo unde în premieră s-a impus Ana Porgras. În doar câteva ore, vom vedea ce decizie va lua sportiva în Consiliul Tribal, dar și care va fi decizia de grup. Vezi mai jos survivor romania all starsa episodul 18 online 22 februarie 2024.

Andrei Ciobanu este de părere că, după reconfigurarea echipelor, Maria Lungu este vizată de tribul Faimoșilor. 

​Maria Lungu, Alexandra Ciomag și Andrei Ciobanu s-au alăturat tribului Faimoșilor, după reconfigurarea echipelor.

Și de această dată, Maria Lungu este vizată și, cel mai probabil, Faimoșii vor face o strategie pentru a o propune spre eliminare.

„În momentul de față, cred că ave două puncte slabe. În momentul de față, cred că și ei vor să scape de Maria Lungu. Iată că se duce tradiția mai departe”, a spus Andrei Ciobanu.

Totodată, Zmărăndescu susține că anumiți concurenți de la Survivor All Stars care au câștigat sezoanele trecute nu mai sunt la fel de buni acum. Mai mult, a precizat că există în echipa lor un grup de trei care nu susține bunul mers al lucrurilor, ci fac mereu altceva.

„Campionii nu mai sunt campioni, adică, fără să vrei îți dai seama că oamenii care au câștigat unele sezoane nu mai sunt la fel de buni ca atunci. Este un grup de trei care nu este împreună cu restul și mereu încercă să facă altceva, față de restul”, a spus Cătălin Zmărăndescu.

Noul sezon al emisiunii survivor romania all stars episodul 18 in reluare 22 februarie 2024 poate fi vizionat mai jos

Maria Lungu a ajuns destul de repede la o concluzie, după doar câteva zile petrecute în tribul Faimoșilor. Care este motivul pentru care echipa roșie a pierdut jocurile în ultima perioadă?

Jador este nedumerit de ce tribul său a pierdut majoritatea jocurilor de la începutul competiției. Faimosul nu găsește o explicație pentru situația în care se află tribul său.

„Toți pierdem, și Zanni pierde, și Ștefi, și Ana pierde, toți care suntem buni pierdem, nu înțeleg de ce”, a spus Jador.

Maria Lungu, care acum face parte din tribul Faimoșilor, susține că Războinicii nu sunt mai bine pregătiți decât echipa roșie și a ajuns la concluzia că noul ei trib pierde jocurile intenționat.

„Părerea mea este că pierd intenționat și asta trage foarte mult în jos echipa. De asta mă și întrebam la un moment dat, pentru că eu îi știu pe Războinici, ei, fizic, nu sunt mai puternici decât Faimoșii, adică o bate Duli pe Ana…”, a spus Maria Lungu.

Maria Lungu și Alexandra Ciomag pregătesc o strategie. Cele două s-au aliat. Mai jos poti vedea survivor romania all stars episodul 18 online 22 februarie 2024 complet.