Acces Direct 13 Martie 2024 Sezon 31 Episodul 48

acces direct 13 martie 2024
Daniela și iubitul ei trec prin momente grele la acces direct 13 martie 2024, după ce bunica nu-i lasă să-și ia copilul acasă. Femeia susține că bebelușul este mai bine îngrijit la Buzău, iar părinții au fost amenințați cu poliția de mai multe ori.

Acces direct 13 martie 2024 reluare

Daniela o acuză pe soacra ei că i-a răpit copilul de doar câteva luni. Partenerul ei de viață nu se poate împune împotriva mamei lui pentru a-și vedea bebelușul. Femeia în vârstă de 32 de ani mărturisește că l-a lăsat în grija bunicii pentru o perioadă scurtă de timp, însă, acum nu mai poate să-l ia înapoi acasă.

Daniela își acuză propria soacră de răpirea bebelușului ei. Mămica și fiul femeii au o relație de un an și jumătate și se înțeleg bine, cu toate că există anumite discuții între cei doi. Cât timp a fost însărcinată, invitata de la Acces Direct mărturisește că a avut o relație bună cu soacra, apoi, la scurt timp după nașterem au apărut mai multe schimbări de comportament. subiecte. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 martie 2024 online.

La un moment dat, între Daniela și partenerul ei de viață a avut loc un conflict minor, iar soacra a venit pentru a vedea starea copilului. În urma verificărilor făcute de polițiști și medici în următoare zi, s-a demonstrat că bebelușul era sănătos și nu prezenta leziuni, fiind bine îngrijit.

Daniela consideră că soacra ar vrea să ”recupereze timpul” pe care nu l-a avut cu copiii săi, deoarece i-a lăsat în grija tatălui, la doar doi ani. Astfel, vrea să petreacă tot mai mult timp cu nepotul ei.

”Noi considerăm că suntem soț și soție, având o căsnicie. Este o relație stabilă. Suntem împreună de un an și jumătate. Eu am rămas însărcinată la o lună după ce ne-am cunoscut. A fost alături de mine în timpul sarcinii, dar și după cezariană. Când am ajuns acasă, s-a schimbat comportamentul soacrei.

În septembrie am avut un mic conflict cu soțul meu, vorbeam la telefon cu nașa copilului și el a ridicat puțin tonul, iar ea a sunat-o pe soacra să vină la noi să vadă ce face copilul. A două zi a fost chemată și poliție, am ajuns cu copilul la spital și a văzut că nu e nimic. Acum vrea să se răzbune, că nu a stat cu copiii ei când erau mici”, a povestit Daniela la Acces Direct.

Acces direct reluare din 13 martie 2024 online, complet mai jos

Daniela și partenerul ei și-au lăsat copilul în grija bunicii pentru o perioadă de timp. Cei doi își doreau să se mute într-o zonă mai liniștită, plus nevoia de a rezolva cu actele pentru indemnizație, astfel că micuțul era atent supravegheat de soacră, conform spuselor mămicii.

Aceștia l-au vizitat frecvent pe copil și au vrut să-l ia acasă, dar soacra nu este de acord cu decizia. Femeia îi amenință în mod frecvent și nu îi lasă să ia bebelușul acasă. Cu toate că au încercat de mai multe ori să facă acest lucru, au intervenit și alte rude, spunând că vor chema poliția, iar iubitul Danielei se lasă influențat de familia sa. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 martie 2024 online.