Acces Direct 2 Iulie 2024 Complet Sezon 31 Episodul 122

acces direct 2 iulie 2024
Alexandra de la acces direct 2 iulie 2024 se luptă pentru a-și recupera copilul! După divorțul de fostul soț, aceasta a vrut să își ia băiatul și să plece în Cipru, acolo unde locuiesc părinții ei. Soacra ei nu i l-ar fi dat, iar acum a revenit în România, luptând pentru copilul ei.

Cazul Alexandrei continuă cu noi dezvăluiri. La aproape un an de la momentul în care a apărut pentru prima dată la Acces Direct, se pare că problemele ei continuă. După divorțul de fostul soț, în viața Alexandrei a început un adevărat calvar. Din acest motiv, a decis să ia măsuri pentru ea și băiețelul ei.

Acces direct 2 iulie 2024 reluare

Alexandra a divorțat de fostul soț, după o lungă perioadă în care a trecut printr-un adevărat coșmar.

Tânăra a fost nevoită să plece în Cipru fără fiul ei, căci tatăl copilului nu i-a dat semnătură pentru a-l lua cu ea. Între timp, tatăl copilului a săvârșit chiar și o pedeapsă cu închisoarea, iar Alexandra ar avea o hotărâre judecătorească prin care i s-ar incredința copilul.

Nu ar fi reușit, însă, să îl preia, căci fosta soacră nu ar fi de acord să i-l dea. Alexandra este revoltată și își dorește să se ia măsuri în acest sens, astfel încât să poată să își ia copilul și să ăl crească în Cipru, alături de familia ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 iulie 2024 online.

”Ieri când am fost cu domnul executor, cu poliția, cu DGASPC și psiholoaga, nu a fost tatăl prezent, a fost doar bunica. După ce s-a stabilit să vin periodic să îl văd, să mă cunoască, până o să plec înapoi, m-a sunat tatăl între timp, să mă amenințe că de ce am venit să îi sperii copilul, că l-am traumatizat”, a declarat Alexandra, la Acces Direct.

Acces direct reluare din 2 iulie 2024 online, complet mai jos

Fosta soacră are o cu totul altă părere. Femeia a declarat că băiețelul este foarte speriat pentru că mama lui ar fi venit cu poliția la poartă. De asemenea, fosta soacră a spus că ar fi primit-o la ea în casă și lucrurile nu ar fi așa cum ar fi relatat ea.

”Ce putem face dacă copilul nu vrea să meargă la ea că nu o cunoaște?! Nu vine la ea, ea a refuzat azi vizita cu copilul. A fost la poliție cu minciuni să își scoată un ordin de protecție. Pentru ce a făcut asta? A mai fost, a fost cu mama ei acum două săptămâni”, a declarat fosta soacră, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 2 iulie 2024 online.