Acces Direct 3 Iulie 2024 Gratuit Sezon 31 Episodul 123

acces direct 3 iulie 2024
Adriana și Cristi de la acces direct 3 iulie 2024 au ajuns să divorțeze după mai bine de 30 de ani de căsnicie din cauza fiului lor, un tânăr în vârstă de 27 de ani. Cei doi s-au împăcat între timp și spun că au ajuns într-o situație delicată, asta după ce băiatul lor s-ar fi aliat cu bunicul patern.

Acestia sunt împreună de 38 de ani, au trecut printr-o divorț, dar au ajuns la concluzia că vor rămâne împreună. S-au împăcat, dar spun că au dat de probleme după ce unicul lor copil ar fi intervenit și ar fi încercat să pună mâna pe avere.

Acces direct 3 iulie 2024 reluare

Cristi mai are o fiică dintr-o relație anterioară și crede că acesta este motivul pentru care tatăl lui a insistat ca nepotul să fie unicul moștenitor. În acte, Cristi și soția lui sunt proprietari, dar vila aparține tatălui bărbatului care și-a făcut testamentul în urmă cu ani buni și l-a trecut pe nepotul lui ca unic moștenitor. Acum, cei doi spun că sunt la un pas de a ajunge în stradă, după ce au muncit o viață pentru fiul lor.

„Vila a fost pe numele părinților mei, pe numele tatălui. Există un testament (…) Am făcut un testament pe numele fiului meu. Eu sunt încă proprietar în acte, nu are încă niciun drept atâta vreme cât nu am dezbătut succesiunea. Eu mai am o fată dintr-o altă relație. Probabil că ăsta a fost și motivul pentru care a vrut să facă așa, să nu mai treacă prin mine testamentul. Avea 14 ani când s-a făcut testamentul, dar nu era foarte mulțumit de el. Nu i-a lipsit nimic copilului ăstuia. Am zis să o ducă mult mai bine decât mine”, a declarat Cristi, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 iulie 2024 online

Acces direct reluare din 3 iulie 2024 online, complet mai jos

Tânărul s-a pus la casa lui, dar până atunci, potrivit spuselor familiei lui, ar fi adus în casa părintească diferite femei, ceea ce nu ar fi fost pe placul părinților lui. Adriana și Cristi i-au recomandat să nu mai facă așa, gândindu-se că unele dintre femeile respective au ca scop să se îmbogățească de pe urma lui. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 3 iulie 2024 online.