Acces Direct 4 Iulie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 124

acces direct 4 iulie 2024
Gabriela susține la acces direct din 4 iulie 2024 că trăiește un coșmar din cauza fostului soț, asta după ce bărbatul ar fi aflat că ea a vrut să își refacă viața. A obținut și ordine de protecție împotriva lui, a purtat și câteva luni brățară de monitorizare, dar în zadar, căci a continuat să o amenințe și a încercat să îi dea foc.

Femeia spune că poliția știe prin ce a trecut, asta pentru că și înainte, fostul soț obișnuia să facă scandal. S-a împăcat cu el de mai multe ori la insistențele familiei lui până când a făcut, din nou, scandal, iar ea a obținut ordin de protecție.

Acces direct 4 iulie 2024 reluare

„Știa poliția, făcea cu mine panaramă, mă agresa, poliția îi punea interdicție, iar revenea. Da, eu îl așteptam pentru că tot timpul interveneau părinții lui, mama lui, tatăl lui, să îl primesc (…) Acum sunt terorizată de nu mai știu ce e cu mine (…) A sărit la bătaie, i-a ordin de protecție, atunci a fost ultima dată pe șase luni, a făcut recurs și i-a luat brățara și a început să vină, să scrie pe garaj, mi-a desenat pereții la garaj”, a declarat Gabriela, la Acces Direct.

Gabriela spune că fostul ei soț și-a ieșit din minți atunci când a aflat că a încercat să își refacă viața, așa că, a venit, din nou, la apartamentul ei, pus, din nou, pe ceartă. A venit și cu benzină și a vrut să dea foc apartamentului, dar și femeii. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 iulie 2024 online.

Acces direct reluare din 4 iulie 2024 online, complet mai jos

„Am vrut să îmi refac viața, a venit și a incendiat garajul (…) M-a dat cu benzină, a intrat peste mine și am început să plâng și l-am luat în brațe spunând că îl primesc acasă și să nu incendieze apartamentul, că sărim în aer tot blocul”, a mai spus femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 4 iulie 2024 online.