iUmor Sezonul 17 Episodul 3 Reluare 21 Septembrie 2024

iumor sezonul 17 episodul 3 online 21 septembrie 2024
In aceasta seara, la emisiunea de comedie iumor sezonul 17 episodul 3 in reluare 21 septembrie 2024, Crina Matei și Ovidiu Niculescu i-au adus pe Anda Călugăreanu și Toma Caragiu în fața telespectatorilor.

În continuarea episodului 3 iUmor sezonul 17, mai mulți concurenți și-au prezentat show-urile cu gândul la un loc în semifinala sau finală. Descoperă în rândurile următoare cele mai tari momente de la iUmor din ediția de sâmbătă, 21 septembrie 2014. Iată ce concurenți au urcat pe scenă:

”O femeie cu parfumuri. Eu sunt!”, a zis Delia când a văzut-o pe clona sa pe scena iUmor. Teodora Colceriu a prezentat mai multe parfumuri cu vocea juratei.

”Mor”, a spus artista în timp ce o asculta pe concurentă. ”E scary rău”, a spus Cătălin Bordea.

După ce și-a făcut numărul, Teo a mers la masa juriului și a dat mâna cu Delia. Tânăra este manager într-un restaurant și locuiește în străinătate de mulți ani. În media, ea a apărut ca clona Deliei.

”Apreciez maxim, ador tot ce ai făcut, dacă nu existai trebuiai inventată în emisiunea asta. Mai vreau! Vreau să o mai văd”, a spus Delia.

Teodora a primit 3 like-uri și un dislike de la Chello. Mai jos poti vedea noul sezon al emisiunii de umor iUmor sezonul 17 episodul 3 online 21 septembrie 2024

iUmor sezonul 17 episodul 3 reluare 21 septembrie 2024

Îmbrăcată într-o ținută viu colorată, cu părul prins în codițe, Arlechina a cântat propria melodie la iUmor. Publicul s-a ridicat în picioare și a cântat în același timp cu ea.

”Doamne ce mi-a plăcut”, a spus Delia. ”M-a șocat ideea că sunt o grămadă de oameni știu melodia și eu nu o știu. Nici accidental nu am mai auzit-o”, a spus și Cosmin Natanticu.

Juraților le-a plăcut atât de tare piesa încât au urcat pe scenă alături de Arlechina și au cântat împreună.

A urcat pe scenă și ce a urmat i-a luat prin surprindere pe toți! Concurenta iUmor a imitat sunete extrem de dificile, inclusiv sirena poliției, cele produse de telefon cand expediezi un mesaj text, până și o chitară electrică.

Energică, Genevieve a ținut publicul concentrat pe tot parcursul momentului său. Ba chiar a spus o poveste folosindu-și talentul.

Jurații au fost încântați de prestația sa și au recompensat-o cu felicitări. ”Du-te, bă, de aici”, a zis Natanticu. Cătălin Bordea a adăugat că i s-a făcut piele de găină.

”Ne-a cucerit, ne-a dat stări”, a afirmat și Delia, care a trimis-o în Marea Finală.