Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 4 Episodul 5 – 26 Septembrie

lia sotia sotului meu sezonul 4 episodul 5 reluare online 26 septembrie 2024

Roxi a ales să nu îi mai vorbească lui Gabi in lia sotia sotului meu sezonul 4 episodul 5 online 26 septembrie 2024 pe motivul că a mințit-o în legătură cu părinții ei. Pavel îi reproșează că doar din vina ei a ajuns în situația asta. Petru vorbește cu Lia și îi spune să nu plece din casă, dar cu condiția să oprească orice ar fi între ei. Îi recunoaște că nu o iubește pe Alice și că ce simte pentru ea, în schimb, este foarte puternic, dar că nu este momentul potrivit pentru a face ceva în această privință.

Mai jos poti vedea ultimul sezon din serialul romanesc lia sotia sotului meu sezonul 4 episodul 5 online reluare 26 septembrie 2024

Alice se duce la Răzvan, nervoasă că nu îi răspunde la telefon. Aceasta i-a cerut să o omoare pe Lia, dar știind că este însărcinată, refuză: „Am și eu o limită!”, spunea Răzvan. Ema află că Lia urmează să plece din casă și o confruntă pe Otilia, care îl manipulează pe Petru.

Petru îi spune lui Alice că plecarea Liei se întâmplă doar pentru binele lui Robi, deoarece nu vrea să creadă că părinții lui trăiesc o minciună. Lia, în schimb, nu are de gând să plece.

Lia sotia sotului meu sezonul 4 episodul 5 reluare 26 septembrie 2024

Petru a leșinat chiar înainte ca Lia să îi mărturisească că este soția lui. Alice îl întreabă ce au vorbit și îi promite că va face orice ca ea să dispară din viața lor.

Lia îi cere scuze lui Petru pentru faptul că i-a cauzat leșinul și îi spune că nu poate vorbi cu el despre ce simte și prin ce trece, pentru că i-ar face lui rău. Pe de altă parte, Petru nu consideră că ea are vreo vină, dar faptul că nu îi spune nimeni adevărul îl afectează și îl face mai confuz.