Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 4 Episodul 11 Complet 17 Octombrie

lia sotia sotului meu sezonul 4 episodul 11 online 17 octombrie 2024
Petru îi arată Nadiei mesajul primit de la sotia lui in lia sotia sotului meu sezonul 4 episodul 11 complet 17 octombrie 2024, iar aceasta îl asigură că poate conta pe ajutorul ei. Totuși, polițistul îl ”forțează” să ia în calcul și varianta sinuciderii. În tot acest timp, Lia era închisă într-o clădire de birouri, din sticlă, unde nu putea fi văzută de trecători. În ciuda eforturilor sale de a striga și a atrage atenția, iubita lui Petru nu reușește să se salveze.

Elena îl anunță pe Sorin că va face parte din distribuția unui serial nou, având chiar rolul principal

Mai jos poti vedea ultimul sezon din serialul romanesc lia sotia sotului meu 4 episodul 11 online reluare 17 octombrie 2024

Carla merge la închisoare pentru a-i cere ajutorul unchiului ei, Tavi, în căutarea Liei. Aceasta apelează la Fabian pe care îl pune să-i urmărească toate mișcările lui Alice. Carla îl informează pe Petru că Lia nu are probleme cu sarcina, ci doar deficit de fier. A fost momentul în care bărbatul a înțeles că cineva a răpit-o pe iubita lui și a început să o bănuiască pe Alice.

Lia sotia sotului meu sezonul 4 episodul 11 reluare 17 octombrie 2024

După o discuție între Carla și Nadia cele două ajung la o înțelegere ca Tavi să fie eliberat din închisoare. Unchiul Carlei refuză însă propunerea și apoi ajunge să fie bătut crunt de câțiva deținuți puși special în celula sa.

Ajutat de fratele lui Gabi, Petru reusește să găsească locația în care se află soția sa însărcinată. În momentul în care Petru o găsește pe Lia, ea are halucinații și e pe acoperiș, foarte aproape de margine. Tânăra îi spune lui Petru că Alice era prezentă și voia să o arunce.