iUmor Sezonul 17 Episodul 6 de pe 19 Octombrie 2024

iumor sezonul 17 episodul 6 din 19 octombrie 2024
Radu Pietreanu a deschis seara emisiunii iumor sezonul 17 episodul 6 de pe 19 octombrie 2024 în calitate de invitat special. Ca de fiecare dată, comediantul a stârnit hohote de râs și a primit aplauze la scenă deschisă.

„Mă gândeam că dacă apuc să imit eu știu ce actori care nu mai sunt, ori nu mai are cine să-i cunoască, ori stau prea mult la machiaj. Așa că vă rog să vă imaginați că sunt Toma Caragiu și am venit pe scenă la iUmor să vă spun o fabulă”, și-a început el numărul imitându-i vocea marelui actor în timp ce a recitat fabulă pentru jurați. El a amintit și de Mihai Moraru, și Amza Pelea.

Din momentul său delicios de umor nu au lipsit nici clasiciele lui intervenții muzicale, iar reacțiile au fost pe măsură.

Mai jos poti vedea noul sezon al emisiunii de umor iUmor sezonul 17 episodul 6 online 19 octombrie 2024

Librre a revenit la iUmor cu povești inspirate din viața ei. Tânără a atras atenția încă de când a pășit pe scenă, într-o ținută îndrăzneață și i-a surprins pe jurați cu glumele ei despre viața în Constanța.

iUmor sezonul 17 episodul 6 reluare 19 octombrie 2024

Cu o combinație de magie, umor și iluzionism, Duo Bikoon a adus pe scenă un spectacol inedit. Momentul lui a fost memorabil datorită stilul unic și neconvențional de divertisment, dar nimeni nu și-a putut lua ochi de la „accesoriul” lui.