Asia Express Sezonul 7 Episodul 31 din 21 Octombrie 2024

asia express sezonul 7 drumul zeilor episodul 31 online 21 octombrie 2024
Din cauza aglomerației, concurenții vor pleca împreună in episodul 31 sezonul 7 asia express drumul zeilor 21 octombrie 2024. Pentru că nu a existat nicio misiune, echipele au fost supuse unui mic joculeț: un quiz prin care să vadă cât de bine se cunosc. Nu au lipsit înțepăturile între echipe și s-a râs mult în autocar.

A doua zi a început în forță. Echipele au primit codul pentru mesaj și au aflat ce au de făcut în continuare.

Echipele și-au continuat călătoria și au luat contact cu tradițiile și obiceiurile sudaneze. La una dintre misiuni, Anca Țurcașiu a refuzat să se uite la porcușorii de Guineea, de care s-a ocupat colega sa.

Asia express sezonul 7 drumul zeilor episodul 31 – 21 octombrie 2024

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au început cu dreptul prima etapă din Indonezia, a treia țară de pe traseu și cea în care se va juca finala competiției. În drumul lor spre obținerea imunității cele două concurente au avut parte și de ”purificare” de la o localnică.

Carmen și Andreea Negoiță au dat de un grup de polițiști, cărora le-au cerut ajutorul. Concurentele au fost escortate cu mașina poliției până la Irina Fodor.
Nicolai Tand și Sorin Brotnei au fost nevoiți să-i învețe pe localnici un dans tradițional românesc pentru a putea continua misiunea și alege altă fetiță.

Mai jos poti urmari noul sezon al emisiunii asia express sezonul 7 episodul 31 online 21 octombrie 2024

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă abia la a treia alegere au reușit să găsească umbreluța cu numele locului unde Irina Fodor îi aștepta. În drumul lor au apelat la o trăsura trasă de cai până la destinația finală.

La căpătul cursei, echipele rămase în competiție au aflat cine a câștigat imunitatea. Anca Țurcașiu și Andreea Samson au ajuns primele la Irina Fodor. Mihai Găinușă să îngroape securea războiului cu Anca Țurcașiu și i-a oferit acesteia bandana care a acoperit ochii Oanei.