Asia Express Sezonul 7 Episodul 32 Intreg 22 Octombrie 2024

asia express sezonul 7 episodul 32 online 22 octombrie 2024 drumul zeilor
Episodul 32 sezonul 7 din asia express drumul zeilor 22 octombrie 2024 aduce în prim plan viața tribală a Indoneziei și se va concentra pe viața lor spirituală. Concurenții vor face o călătorie înapoi în timp, prin triburi care trăiesc departe de civilizație și despre cum ele s-au transformat, fără tehnologie, fără electricitate, internet sau alte gadgeturi indispensabile pentru noi,

La jocul de amuletă, concurenții au avut de făcut un foc pentru a arde o frânghie și a elibera jumătățile de bambus pe care urmau să le așeze sub formă de zgheaburi. Acestea aveau dimensiuni diferite și echipele s-au străduit să le găsească pe cele potrivite.

După jocul de amuletă a avut loc un moment emoționant. Nicolai Tand, care și-a sărbătorit aniversarea zilei de naștere în Indonezia, a primit mesaje de la prieteni și familie. Chef-ul a plâns ca un copil când și-a auzit sora și s-a emoționat când a ascultat mesajele de la soția și copiii lor.

Mai jos poti urmari noul sezon al emisiunii asia express sezonul 7 episodul 32 online 22 octombrie 2024 drumul zeilor

Un polițist indonezian a reușit să o enerveze pe Oana Paraschiv, după ce i-a promis că o ajută la autostop. Ce i-a făcut colega lui Mihai Găinușă

Concurenții au primit sarcina să reproducă un machiaj al localnicilor din zonă. După ce s-au machiat reciproc, au confecționat un cal din bambus, au învățat un dans și au mers în mijlocul oamenilor pentru a obține aprobarea judecătorului.

Asia express sezonul 7 episodul 32 – 22 octombrie 2024 drumul zeilor

După ce s-au machiat reciproc și au învățat câteva mișcări de dans, concurentii s-au dezlănțuit pe ritmurile triburilor aborigene din Indonezia.

Telefoanele au început să sune și misiunea primită a fost în ton cu spiritualitatea zonei! În cutii, echipele au găsit o păpușă voodoo, pe care au transformat-o în concurentul pe care vor să-l încetinească în cursă. Aproape toți au ales aceeași persoană.

Din cauza aglomerației, Irina Fodor a fost nevoită să oprească cursa și să amâne întâlnirea cu cele patru echipe. Ora târzie îi punea în pericol pe concurenți, astfel că au fost rugați să coboare din mașini și să urce în cele ale producției.