Senden Daha Guzel: Mai Frumoasa Decat Tine Episodul 12 – 31 August 2022

mai frumoasa decat tine episodul 13 subtitrat in romana

Bun venit pe blogul nostru! Mai jos puteti urmari rezumatul serialului senden daha guzel: mai frumoasa decat tine episodul 12 subtitrat in romana!
Cemre Baysel și Burak Çelik, care au participat recent la Baht Oyun, vor prelua rolurile principale. Serialul Mai Frumoasa Decat Tine va povesti despre intersecția căilor unei femei medic din Antep și a unui celebru chirurg plastician din Istanbul. Momente romantice amestecate cu comedie între cei doi vor fi aduse pe ecran. Cemre Baysel va da viață medicului de la Antep, iar Burak Çelik celebrului chirurg plastician.

Distribuția noului serial de la FOX, “Mai frumoasa decat tine”, a fost anunțată. Actorii serialului, în care Deniz Koloş stă pe scaunul de regizor şi al cărui scenariu a fost scris de Ayşe Üner Kutlu, sunt uimiţi de public. La Antep vor începe filmările serialului Senden Daha Guzel, care va fi despre dulcele conflict dintre o doctoriță din Antep și un celebru chirurg plastician din Istanbul. Distribuția și personajele seriei semnate de GOLD Film au fost anunțate. Vezi aici mai jos senden daha guzel: mai frumoasa decat tine episodul 12 subtitrat in romana.

Noul serial FOX semnat de Gold Film a devenit o producție care este urmărită îndeaproape de public. A fost lansat și noul trailer al serialului cu Cemre Baysel și Burak Çelik în rolurile principale. Ce s-a întâmplat în noul episod al 12-lea? Iata detaliile…..
Noul serial de comedie romantică de la FOX, al cărui regizor este Hakan Kırvavaç și al cărui scenariu este scris de Ayşe Üner Kutlu, continuă cu viteză maximă. A fost lansat și noul trailer al episodului foarte așteptat al seriei, care apare în fața publicului în fiecare marți.

În episodul final; Apariția bruscă a tatălui lui Efsun o face să afle că fiica ei lucrează la clinică. După ce a aflat, și-a renegat fiica când a auzit că Efsun a avut o întâlnire secretă cu mama ei. Emir, pe de altă parte, încearcă să rămână singură cu Efsun cât ea are toate aceste probleme. Motivul este soția lui Emir, iar ea vrea să-i explice totul înainte ca Efsun să afle. Iată trailerul episodului 12 și rezumatul episodului Senden Daha Güzel. Vezi aici mai jos senden daha guzel: mai frumoasa decat tine episodul 12 subtitrat in romana.

Surpriza lui Pervin pentru Efsun schimbă echilibrul de putere în clinică. Ecourile venirii lui Sevda continuă. Boala lui Sevda sporește pasiunea lui Emir pentru Sevda. Efsun, împreună cu Binnur, își propune să înțeleagă relația dintre Emir și Sevda. Noul loc de muncă al lui Burcu îi va pune atât pe echipa din clinică, cât și pe Cem.

Pervin, care o surprinde pe Efsun, face ca echilibrul de putere din clinica sa se schimbe. Pe de altă parte, ecourile revenirii lui Sevda continuă. Boala lui Sevda sporește dragostea lui Emir pentru ea. Binnur și Efsun încearcă să înțeleagă relația dintre Emir și Sevda acționând împreună. Pe de altă parte, găsirea unui nou loc de muncă pentru Burcu va pune în dificultate clinica și Cem.

Senden Daha Güzel Rezumatul episodului 12

După ce află că Sevda este bolnavă, Efsun decide să stea departe de Emir. Emir încearcă să înțeleagă ce sa întâmplat. Emir i-a spus lui Efsun: „Te cunosc mai bine decât crezi. Nu inteleg de ce esti in aceasta stare. Prietenul lui Efsun află că boala lui Sevda nu este adevărată. Sevda a mințit ca să-l prindă pe Emir. Ce va învăța Efsun despre asta? Vezi aici mai jos senden daha guzel: mai frumoasa decat tine episodul 12 subtitrat in romana.