Chefi La Cutite – Sezonul 11 Episodul 9 – 12 Aprilie 2023

chefi la cutite sezonul 11 episodul 9 de pe 12 aprilie 2023
În episodul 9 sezonul 11 Chefi la cutite 12 aprilie 2023, am putut să îl cunoaștem pe Ciprian Crăciunescu, un concurent care i-a surprins pe jurații îndrăgitului show de la a1.

În sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite, Ciprian Crăciunescu a decis să pregătească chefilor o rețetă specială de antricot de cerb cu piure de țelină., Concurentul a impresionat nu doar cu preparatul său, ci și cu dezvăluirile emoționante pe care le-a făcut.

Chefi la cutite sezonul 11 episodul 9 complet 12 aprilie 2023

În timp ce pregătea o rețetă de antricot de cerb cu piure de țelină, tânărul în vârstă de 33 de ani din Rădăuți (Suceava) a dezvăluit faptul că este consultant gastronomic.

Gina Pistol i-a surprins pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu atunci când a anunțat ce amuletă a pregătit, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 12 aprilie 2023. Vezi mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 11 episodul 9 integral 12 aprilie 2023.

”Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie și au așteptat cu sufletul la gură să afle ce amuletă a pregătit de data aceasta frumoasa Gina Pistol. Totuși, nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit ce trebuie să gătească, cine face degustarea, dar și ce avantaj este pus în joc în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 episodul 9, de la a1.

În timp ce degustau farfuriile pregătite la jocul pentru amuletă, Sorin Bontea a răbufnit și între el și Cătălin Scărlătescu s-a iscat un schimb acid de replici, în ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Emisiunea chefi la cutite 12 aprilie 2023 sezonul 11 episod 9, poate fi vazuta mai jos

În ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la a1, chefii au gătit alături de Cătălin Rizea, în goana după noua amuletă pusă la bătaie de Gina Pistol. Atunci când a venit momentul degustării, Sorin Bontea a răbufnit și s-a certat cu Cătălin Scărlătescu. Vezi mai jos reluarea emisiunii chefi la cutite sezonul 11 episodul 9 reluare 12 aprilie 2023.

De data aceasta, Gina Pistol a pus la bătaie o amuletă ce permite deținătorului ei să oblige echipele adverse să renunțe la comunicarea verbală pe tot parcursul probei. Un asemenea avantaj puternic a venit și cu o probă de gătit pe măsură. Pe bancul de lucru se aflau 11 pești din specii diferite. Chefii au fost legați la ochi și, rând pe rând, aceștia au pipăit totul, au încercat să ghicească despre ce pești este vorba și au ales cu ce vor găti. Timp de 60 de minute, cei șase bucătari s-au străduit să obțină rețete cu totul și cu totul speciale, în speranța că vor reuși să surprindă plăcut pe invitatul din ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. De data aceasta, Răzvan Simion decide cine câștigă amuleta.