Survivor Romania – Sezonul 4 Episodul 43 – 12 Aprilie 2023

survivor romanai 2023 sezonul 4 episodul 43
Un nou episod Survivor România sezonul 4 episodul 43 complet 12 aprilie 2023. În aceasta vom asista la o nouă eliminare. Concurenții propuși să plece acasă, în consiliul de aseara, au fost Kamara și Dan Ursa. Emoțiile acestora sunt unele strânse, deoarece ambii își doresc să ajungă în finală.

Kamara a fost nominalizat pentru eliminare în urma voturilor colegilor săi. Dan Ursa, în schimb, a fost propus de către Alin Chirilă, care a câștigat toate probele și a obținut imunitate. Drept urmare, a avut ocazia de a fi cel care numește un concurent care să părăsească emisiunea.

Survivor Romania Sezonul 4 Episodul 43 reluare 12 Aprilie 2023

Kamara a fost votat de 7 dintre colegii săi să plece în România, iar Alin Chirilă și-a justificat nominalizarea prin faptul că îl consideră fățarnic pe Dan Ursa: ”este fals și mă incomodează”. Deznodământul se va afla în doar câteva ore, începând cu 20:30.

Mai sunt doar 12 participanți în competiția ce se desfășoară în Republica Dominicană. Drept urmare, marea finală este tot mai aproape și se va afla în curând cine va ridica trofeul din acest an și cine va obține cecul în valoare de 100.000 de euro. Vezi mai jos noul sezon din survivor romania, survivor romania sezonul 4 episodul 43 gratuit din 12 aprilie 2023

”Te ia din zona de confort. Poate să se întâmple orice”, va spune miercuri seară, una dintre concurentele rămase la Survivor România 2023, referindu-se la cât de surprinzătoare este competiția, prin probele pe care le are și prin ceea ce se întâmplă în consilii.

În episodul din 12 aprilie, Robert își va exprima dezamăgirea față de fostul său aliat, Alin. Îi va reproșa că s-a schimbat și că a devenit trădător, precum Iuda. ”Trei luni ai fost omul bun, cu caracter frumos. Acum… Iuda e pistol cu apă”.

Vezi mai jos survivor romania sezonul 4 episodul 43 live 12 aprilie 2023

De asemenea, vor apărea neînțelegeri și între Kamara și Ionuț Iftimoaie. Kamara îi va preciza fostului kickboxer român că este, la fel, un trădător. Nu se cunosc, momentan, motivele care au dus la aceste altercații, dar vom afla în scurt timp. Vezi mai jos noul sezon din survivor romania, survivor romania sezonul 4 episodul 43 integral din 12 aprilie 2023