Acces Direct de pe 28 Iulie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia din aceasta dupa-amiaza la acces direct 28 iulie 2023, aflam povestea Nicoletei care este mama a șapte copii și spune că unul dintre vecini încearcă mereu să provoace discuții. Bărbatul i-ar fi jignit-o pe fata Nicoletei și i s-ar fi pus în față, atunci când a vrut să se îndrepte către locuința mamei.

Nicoleta a mărturisit că a avut mereu discuții în contradictoriu cu familia care locuiește lângă casa ei, după ce, în trecut, s-a certat cu unchiul copiilor. În prezent, vecinul nu ar fi ratat niciun moment pentru a o jigni pe Nicoleta și pe cei șapte copii. Femeia a povestit că, într-o zi, atunci când i-a spus fetei ei să meargă către cealaltă locuință, vecinul a ieșit din curte și i s-ar fi pus în față. Nu ar fi pentru prima dată când bărbatul o șicanează pe copilă. Nicoleta spune că vecinul ar fi procedat la fel și atunci când ies pe stradă și ceilalți copii.

Acces direct 28 iulie 2023 reluare

Nicolae își dorește să își cunoască mama, după ce ar fi fost abandonat la naștere, în spital. Tânărul și-a petrecut primii ani într-un centru de copii, iar mai apoi a fost luat de un asistent maternal, care ar fi făcut diferențe între el și celălalt copil. La 26 de ani, Nicolae are o poveste de viață impresionantă. Tânărul crede că a fost abandonat de mamă la naștere, iar de aici, a fost preluat de un asistent maternal, care nu s-ar fi ocupat de el.

Cea mai mare dorință a lui Nicolae este de a-și cunoaște mama, despre care nu are prea multe detalii. Tânărul spune că nu o judecă pe cea care i-a dat viață, deși ar fi fost lăsat în spital. Mai apoi, a ajuns într-un centru de copii, iar ulterior, a fost adoptat de un asistent maternal, care l-a ținut în condiții inumane. Nicolae a povestit că femeia făcea diferențe între el și un alt copil luat în plasament. A crescut în condiții inumane până la patru ani, atunci când a fost un control acasă la femeie și abia atunci s-a aflat că Nicolae era înfometat cu zilele. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 iulie 2023 online.

Adriana își acuză cele două fete că nu o lasă să își vadă nepoții pe care i-au crescut de când aveau câteva luni. Bunica susține că mama copiilor nu s-a interesat de soarta lor în toți acești ani și că nici în prezent nu ar fi bine îngrijiți.

Acces direct reluare din 28 iulie 2023 online, complet mai jos

Bunica Adriana și-a crescut singură nepoata timp de 10 ani, iar pe băiețel până la cinci ani. Mama copiilor a decis să îi ia de lângă Adriana, pe motiv că nu i-ar fi îngrijit. Adriana susține că fiica ei nu s-a ocupat de cei doi copii pe care i-a lăsat la ea de când erau bebeluși. În urmă cu câțiva ani, femeia a decis să îi ia de lângă bunică, pe motiv că nu s-ar fi îngrijit de ei. Adriana și-a câștigat în instanță dreptul de a-și vizita nepoții, dar spune că fiica ei nu îi permite acest lucru. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 28 iulie 2023 online.