Lectii De Viata Sezonul 8 Episodul 40 Intreg 28 Iulie 2023

lectii de viata sezonul 8 episodul 40
În serialul lectii de viata sezonul 8 episodul 40, vizionam povestea Margdei, o tânără de 28 de ani care lucrează în departamentul de resurse umane ale unei multinaționale. Aceasta este hărțuită de seful ei, Vladmiri (45 de ani), până într-o zi când îl cunoaște pe Șerban (30 de ani, un tip care o găsește leșinată pe stradă, după o noapte în club și o duce acasă.

Șerban devine atras de Magda și o invită în oraș, însă aceasta refuză, spunandu-i că nu e interesată de o relație. Intre timp, avansurile lui Vladimir, seful Madgei, continua, și ba mai mult, într-o zi o urmărește când iese de la muncă și îi propune să facă sex cu el, însă este din nou salvata de Șerban care se da drept un prieten.

Recunoscătoare că a ajutat-o, Magda acceptă să iasă cu Șerban la cină și petrec noaptea împreună. Din acel moment, cei doi încep o relație, iar Magda îi mărturisește acestuia că seful ei o hărțuiește. Acesta decide să intervină și într-o zi îl asteapt pe Vladimir în parcarea firmei sale, îi spune să o lase în pace pe Madga și îl bate cu bestialitate.

A doua zi, Vladimir îi cere scuze Magdei și îi promite că o va lasă în pace. Magă se bucura să audă asta, bănuiește că Șerban este implicat și îi povestește prietenei sale, Elena, ce s-a întâmplat. Aceasta o sfătuiește să fie atentă la Șerban, pentru că nu știe nimic despre el, însă Magda îi ignoră sfatul. Dar, la scurt timp, Șerban începe să devină tot mai posesiv, gelos și violent față de Magda

Lectii de viata sezonul 8 episodul 40 online integral

Vezi mai jos aici pe site o noua editie “Lectii De Viata”. Lectii de viata sezonul 8 episodul 40: Agresorul

Lecții de viață este un serial difuzat pe pro ce a avut premiera pe 40 martie 2015 și a cumulat 8 sezoane. Serialul Lecții de viață tratează în fiecare episod câte o poveste dramatică a unei familii, prezentând inclusiv încercările pe care personajele le traversează pentru a rezolva situația cu care se confruntă și pe care, de cele mai multe ori, își doresc să o țină departe de ochii lumii. În serialul Lecții de viață se pot regăsi mulți tineri, și nu numai, care se confruntă cu fel și fel de situații tragice specifice sau, din contră, atipice pentru vârsta lor. Emoțiile, trădările, intrigile, suspiciunile, pasiunile, iubirile, dezamăgirile sunt ingredientele de bază ale serialului și pot constitui, fără îndoială, adevărate lecții de viață pentru privitori. Urmărește aici pe site episoadele integrale, dar și cele mai dramatice și pline de suspans momente din serialul Lecții de viață.

Lectii de viata sezonul 8 episodul 40 online poate fi urmarit mai jos 

Fiecare episod porneste de la un scenariu inspirat din viata cotidiana si va vorbi despre pasiune, gelozie, tensiune si drama, pentru a arata, intr-un mod autentic si cat mai apropiat de realitate, problemele cu care se confrunta familiile.”