Acces Direct de pe 8 Septembrie 2023 Editie Completa

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
In editia de azi la acces direct 8 septembrie 2023, aflam povestea Mihaelei Banu care își caută disperată sora de mai mulți ani. Părinții săi au abandonat-o în spital, iar micuța a fost adoptată de o familie din Franța. Acum, tânăra își dorește să o cunoască pe sora ei mai mare și a făcut mai multe demersuri.

Aceasta își caută sora de mai mulți ani. Tânăra în vârstă de 23 de ani vrea să își cunoască sora mai mare după ce a fost lăsată în spital, apoi adoptată de o altă familie. Ce declarații a făcut aceasta la Acces Direct.

Acces direct 8 septembrie 2023 reluare

Femeia are o soră cu doi ani mai mare decât ea, iar acum își dorește să o cunoască. Din lipsa posibilităților, părinții ei au abandonat-o în spital, în momentul nașterii, apoi a fost adoptată de o altă familie. Tânăra a povestit că mama ei a fost adusă la Câmpulung, ea locuind în Pitești, pentru semnarea unor acte cu privire la adopție. Că pare că fetița a mai locuit la Câmpulung până la vârsta de doi ani, apoi nu s-a mai știut nimic despre ea. Mama biologică nu a mai putut să o vadă din acel moment.

Se pare că sora pierdută a venit în România, în anul 2014, pentru schimbarea pașaportului. Mihaela Banu a aflat că sora ei mai mare locuiește în Franța, alături de părinții săi adoptivi, care i-au schimbat numele de familie. Tânăra a făcut mai multe cereri și a căutat-o pe rețelele de socializare însă fără succes. Urmează să depună o cerere privind dosarul de adopție, având certificatul de naștere originar al surorii ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 septembrie 2023 online.

Medicul ginecolog din județul Alba are noi acuzații. Doamna Maria în vârstă de 57 de ani a trecut prin chinuri după efectuarea unei intervenții pentru eliminarea unui fibrom. Operația s-a desfăcut, iar femeia nu l-a mai găsit pe medic în spital, iar sângerările erau cumplite. Medicul ginecolog străin are și mai multe acuzații. Doamna Maria a povestit la Acces Direct interacțiunea avută cu medicul. Aceasta a fost operată, însă nici nu știa ce o așteaptă. Femeia s-a confruntat cu dureri groaznice în urma intervenției avute, dar a reușit să se vindece.

Acces direct reluare din 8 septembrie 2023 online, complet mai jos

Medicul ginecolog își făcuse o reputație bună în Cugir, județul Alba și era foarte lăudat de pacientele lui. Ulterior, au apărut tot mai multe plângeri atât la poliție, cât și la Parchet pe numele său. Acesta a făcut mai multe victime, fiind acuzat și pentru malpraxis. Doamna Maria a mers la control în urma unor dureri și i s-a spus că trebuie să fie operată. Deși comportamentul medicului era unul foarte plăcut, dând dovadă de mult profesionalism, se pare că lucrurile s-au schimbat mai târziu. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 septembrie 2023 online.