Vocea Romaniei Sezonul 11 Episodul 1 de pe 8 Septembrie 2023

vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 de pe 8 septembrie 2023

In prima editie din noul sezon vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 online 8 septembrie 2023, prima care urca pe scena este Raluca Radu are 26 ani și provine din Vaslui. Aceasta a venit în București să își facă un nume, e mândră că e moldoveancă! Aceasta a venit alături de părinți, care îi doresc mult succes și speră ca antrenorii să aprecieze vocea fiicei lor și să își întoarcă scaunele. Mai jos poti viziona in reluare emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 de pe 8 septembrie 2023.

Încă din primele secunde ale piesei, Irina Rimes și Tudor Chirilă au apăsat butonul roșu și și-au întors scaunele către Raluca, fiind urmați de Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose. După ce și-a încheiat prestația artistică, tânăra de 26 de ani a fost nevoită să ia o decizie, dar nu înainte ca antrenorii să își spună punctele de vedere: La final, aceasta l-a ales pe Tudor Chirilă.

Vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 de pe 8 septembrie 2023

Iuliana Galia are 20 de ani, locuiește în Austria, iar de la vârsta de 15 ani este mecanic auto. Totuși, marea sa pasiune este muzica, iar pe scena Vocea României a reușit să dovedească faptul că are, cu adevărat, talent!

Iulia Galia a venit hotărâtă să surprindă pe toată lumea, la Vocea României! Aceasta, deși are doar 20 de ani și o voce extraordinară, în viața de zi cu zi are meseria de mecanic auto, lucrând în acest domeniu de la 15 ani. În acest moment, locuiește în Austria, însă pentru experiența „Vocea României” s-a întors în țară. Iubitul ei a înscris-o la casting, iar acum este alături de ea pentru a-i purta noroc. Vezi mai jos vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 complet 8 septembrie 2023.

Vocea Iulianei a impresionat imediat antrenorii, iar primul care s-a întors a fost Irina Rimes. Atunci când nimeni nu se aștepta, chiar în ultimele secunde ale piesei, echipa formată din Horia Brenciu și Theo Rose au ales să apese butonul roșu. După o întreagă confruntare între echipe, Iuliana a luat decizia: merge mai departe alături de Irina Rimes.

Apollo are 22 de ani și iubește muzica, încă de când era copil. Pe scena Vocea României el a vrut să aducă în fața spectatorilor un moment inedit, cântând în greacă. Apollo a venit la Vocea României, sezonul 11, cu o energie extrem de pozitivă și cu o melodie în greacă. Deși a vrut să fie original și să surprindă pe toată lumea cu o piesă inedită, nu a avut foarte mult noroc și niciunul dintre antrenori nu s-a întors. Irina Rimes și Horia Brenciu au urcat pe scenă alături de Apollo ca să învețe să danseze pe melodii grecești, iar spectacolul a fost unul delicios!

Maria Guci are 29 de ani, este coafeză, dar în timpul liber cântă la nunți și la petreceri, iar la Vocea României a venit pregătită să impresioneze antrenorii. Ea provine din Republica Moldova și are o poveste de viață extrem de tristă, dar impresionantă.

La 17 ani, a fost abuzată de doi bărbați care au urmărit-o până acasă și i-au pus cuțitul la gât, cerându-i să nu țipe. Toată tragedia prin care a trecut a făcut-o să își dorească să își ia viața, însă a găsit puterea interioară pentru a depăși momentul, cu ajutorul muzicii. Pe scena „Vocea României”, Maria a dat tot ce a avut mai bun și a reușit să întoarcă 3 din cele 4 scaune ale antrenorilor: Smiley, Irina Rimes și echipa Theo Rose și Horia Brenciu.

După ce antrenorii s-au confruntat în argumente pentru a o convinge pe Maria să aleagă echipa potrivită, aceasta a decis să meargă mai departe cu Smiley.

Un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 de pe 8 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Adrian Galbinu are 22 de ani, provine din județul Galați, însă locuiește în București, unde studiază teologia. Tânărul este fascinat de Divinitate, iar acest lucru l-a ajutat să își găsească liniștea sufletească și fericirea.

La Vocea României a venit sigur pe el, îmbrăcat în haine de preot și a cântat superba piesă „Hallelujah”. Vocea lui i-a surprins pe antrenori, primul care s-a întors fiind Smiley, care a avut o reacție savuroasă văzându-l îmbrăcat în veșminte sfânte. Până la finalul piesei, acesta a reușit să întoarcă toate cele patru scaune. Va invitam sa vizionati mai jos un nou sezon din emisiunea vocea romaniei sezonul 11 episodul 1 online 8 septembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!