Acces Direct de pe 20 Septembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Intr-o noua editie de miercuri seara la acces direct 20 septembrie 2023, o femeie în vârstă de 30 de ani riscă să-și piardă copilul aflat în grija unui asistent maternal Cristina nu este primită încasa părinților împreună cu fiul ei și își dorește o rezolvare a situației.

Cristina trece printr-o dramă cumplită și riscă să-și piardă copilul de aproape trei ani. Fostul soț nu a recunoscut bebelușul, iar familia tinerei nu o acceptă.

Acces direct 20 septembrie 2023 reluare

Tânăra a rămas însărcinată la 26 de ani, după ce divorțase de fostul soț. Cei doi au decis să-și mai acorde o șansă, deși părinții bărbatului erau împotriva relației și voiau să se despartă. Cristina a ales să păstreze sarcina, știind că nu va avea niciun ajutor, iar mama ei i-a spus că ar trebui să facă avort, fiind o situație foarte delicată. Tatăl copilului nu l-a recunoscut niciodată, deși tânăra a făcut mai multe demersuri pentru ca bărbatul să-l accepte în viața lui.

”Stăteam în chirie cu fostul meu soț, am rămas însărcinată, aveam 26 de ani, nu a avut cine să mă învețe. Noi ne doream foarte mult copilul, dar părinții lui au fost împotriva mea. Nu (nr. fostul soț nu a recunoscut copilul), nici acum nu vrea, deși m-am dus la el la ușă”, a povestit Cristina la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 septembrie 2023 online.

După ce a ieșit din maternitate cu un copil perfect sănătos, Cristina a venit la părinții săi, unde a locuit timp de o lună, apoi mama a dat-o afară din casă. Ea s-a mutat în locuința unui unchi, în aceeași curte, apoi bărbatul a început să-i spună că miroase urât din cauza bebelușului.

Acces direct reluare din 20 septembrie 2023 online, complet mai jos

Cristina a fost dată afară din casa unchiului, apoi a mers la un centru DGASPC unde a locuit timp de șase luni. A decis să plece și să se angajeze, lăsând copilul în grija unui asistent maternal. Tânăra își vede copilul des și îi aduce acestuia hăinuțe sau diferite cadouri. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 20 septembrie 2023 online.

Ea a lucrat timp de un an ca bucătar, însă nu deține o locuință pentru a-și lua copilul. Din partea DGASPC i s-a transmis că băiețelul riscă să fie dat spre adopție în următoarele luni. Cristina locuiește cu mama sa, dar femeia nu este de acord să-i primească și copilul.