Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 5 Integral 20 Septembrie

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023

In episodul 5 sezonul 24 las fierbinti 20 septembrie 2023, locuitorii celui mai popular sat din România vor avea cereri speciale când vine vorba despre „reprogramarea mentală”. Gianina va dori să devină Andra și să fie parte din juriul Românii au talent, iar Giani va vrea să fie… Andi Moisescu! Bobiță va recunoaște faptul că a scornit totul pentru a-și vindeca fratele: „E manevră! Eu am inventat treaba asta cu reprogramarea mentală, ca să te scot pe tine din depresie… dădeai ortul popii!”, i-a spus acesta.

Fierbințenii vor fi în continuare dornici de a testa metoda minune, dar cât de mulțumiți vor fi de serviciile prestate de Rață, vom afla în această seară! Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 5 de pe 20 septembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 5 de pe 20 septembrie 2023

Marți seară, personajele din Las Fierbinți au avut parte de cele mai neașteptate întâmplări, iar telespectatorii s-au bucurat de fiecare minut, urmărind cu sufletul la gură pățaniile locuitorilor din sat. Episodul difuzat aseară a fost lider incontestabil de audiență.

S-a dus vorba prin Fierbinți că Nicu Rață face „reprogramare mentală”. Dorel a ascultat sfaturile lui Giani și Bobiță și s-a dus la vecinul său pentru a beneficia de acest tratament împotriva depresiei. Rămâne de văzut dacă fratele lui Bobiță va reuși să se vindece de boala secolului XXI.

Ardiles a făcut mare vâlvă prin sat cu „antrenamentul” găinilor din Irlanda. Dornici să aibă ouă cu câte trei gălbenușuri, fierbințenii i-au dat bani grei pentru a le trimite păsările la „antrenament forțat” peste hotare. Însă primarul Vasile s-a prins de acest plan necinstit și a intervenit. Cum se va soluționa problema și cine îi va despăgubi pe cei păcăliți? Vom afla în câteva ore! Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 5 online 20 septembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:27 – 21:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 10.0 puncte de rating și 30.9% cotă de piață, cifre mai mari față de locul 2 care avea doar 7.5 puncte de audiență și 23% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:43, aproape 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro!

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 5 reluare 20 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 5 online 20 septembrie 2023.