Acces Direct de pe 13 Noiembrie 2023 Editie Integrala

acces direct 2023 online antena stars editii integrale
Cristi ne povesteste intr-o noua editie acces direct de pe 13 noiembrie 2023 ca a vrut să își găsească pe cineva, fiind plecat în Belgia de mulți ani. Destinul a făcut în așa fel încât, în urmă cu ceva timp, avea să o cunoască pe Allen, despre care spune că ar fi medic chirurg în Australia, după mulți ani în care a locuit în America.

Acesta are 39 de ani, este din Sălaj și a plecat în străinătate, la muncă. Norocul în dragoste i-ar fi surâs atunci când a cunoscut-o online pe Allen, un așa-zis medic chirurg, în vârstă de 30 de ani, stabilită în Australia. După ce s-au cunoscut pe Facebook, Cristi i-a propus femeii să se vadă măcar pe apel video, lucru pe care Allen l-a refuzat de mai multe ori, spunând că are un program încărcat la spitalul din Australia unde lucra de câțiva ani.

La scurt timp, avea să se contureze o poveste de dragoste, dar care s-a rupt atunci când bărbatul și-a scăpat telefonul și automat nu a mai putut da de Allen. De atunci, a tot încercat să ia legătura cu ea, dar spune că nu îi știe decât prenumele și nu îi mai găsește contul pe rețeaua de socializare.

Acces direct 13 noiembrie 2023 reluare

Gabriela și Ioan sunt părinții a 12 copii, iar de curând, câțiva dintre ei au fost luați de mascați. Cei doi spun că, deși nu au condiții prea bune, își iubesc copiii și fac mereu astfel încât să le fie bine.

Gabriela și Ioan susțin că, de ceva ani, trăiesc un coșmar din cauza soacrei, care s-ar fi plâns de faptul că nepoții ei nu sunt îngrijiți și că ambii părinți consumă alcool în exces. De curând, cei doi au fost reclamați de soacră din același motiv.

În urmă cu trei ani, mascații au venit pentru prima dată în casa celor doi. Soacra i-a reclamat că nu au grijă de copii și că sunt mai mereu băuți, iar de copii nu are grijă nimeni. Gabriela spune că nu este adevărat, asta pentru că micuții sunt bine îngrijiți. Cei doi nu au casa lor proprie, ci locuiesc într-o anexă în curtea soacrei, despre care Gabriela spune că, de fapt, ar consuma alcool. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 noiembrie 2023 online.

De curând, un alt episod de acest fel a avut loc. Cei doi părinți că tot din cauza soacrei. Totul s-a întâmplat în zorii zilei, iar printre cei luați se numără și cel mai mic copil al lor, un bebeluș de doar 10 luni.

Acces direct reluare din 13 noiembrie 2023 online, complet mai jos

Ionela a fost luată, în trecut de mascați și dusă într-un centru, în urma sesizării făcute, la acel moment, de bunica ei. Fiica Gabrielei și a lui Ioan spune că părinții ei au condiții pentru a-i crește.

Ionela este fiica mai mare a Gabrielei și a lui Ioan. În urmă cu trei ani, a fost luată de cei de la Protecția Copilului, pe motiv că părinții ei nu au condiții pentru a o crește nici pe ea, nici pe frații ei mai mici. În luna octombrie, același scenariu a avut loc, atunci când au fost luați și mezinii familiei.

Aceasta susține că, de fapt, părinții ei s-au purtat frumos cu frații mai mici, dar au fost luați de mascați în urmă cu trei ani, atunci când și ea a ajuns într-un centru. Între timp, tânăra s-a căsătorit și a plecat din casa părintească, dar păstrează legătura cu Gabriela și Ioan. Ba mai mult, le ia apărarea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 noiembrie 2023 online.