Clanul Sezonul 3 Episodul 10 Online 13 Noiembrie 2023

clanul sezonul 3 online reluari integrale 2023
În spatele oricărei minciuni din clanul sezonul 3 episodul 10 online 13 noiembrie 2023 există un adevăr pe care unii nu îl știu, iar cei care îl știu, nu vor să-l spună. Ce va afla David de la Ciomag? Dacă va reuși Tudor să scoată ceva de la Bebe, cum evoluează alianța dintre Magda și Sofia, dar și ce vor face Pelicanu` și Iulică? Vizionati mai jos in premiera noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 10 de pe 13 noiembrie 2023, in reluare.

Clanul sezonul 3 episodul 10 de pe 13 noiembrie 2023

​În celula în care Tudor a cerut să fie alături de Tătuțu`, va fi o discuție tăioasă: „nu mai te gândi, Tudore, că se aude. Flotările alea care le faci tu, eu le am făcut cu viața. Mă punea jos la pământ, mă ridicam. Și n-are legătură cu tinerețea, nici cu gimnastica de-o faci tu. De ce ne-a băgat pe amândoi în cușcă, la un loc?”, va întreba Bebe. „Înteleg că n-ai încredere în mine, că asta încerci să-mi spui, ori ne cred proști pe amândoi și așteaptă să vorbim ce-i intereseaza pe ei, ori te cred doar pe tine și m-au băgat aici de cârtiță”.

Cum va reacționa Tătuțu` la răspunsul lui Tudor, poti vedea mai jos in reluarea episodului. Vezi mai jos in reluare serialul clanul sezonul 3 episodul 10 complet 13 noiembrie 2023.

Magda va ajunge la secție, cu Florinel, unde le va cere socoteală celor de acolo: „Nu am nicio problemă. Voi aveți una. Mi-ați confiscat copilu` și nu ați avut grijă de el. L-am găsit pe stradă, inconștient”. Cum vor reacționa cei din brigadă și dacă își vor da seama cum a fost luat Florinel din grija lor, puteti afla mai jos vizionand episodul.

David încă stă pe lângă Ciomag, în speranța că va afla adevărul despre el, însă bărbatul se joacă cu mintea lui și-l va trece prin stări puternice. Ciomag, însă, are un plan: „după o scoatem afară pe Vera, apoi pot să mor liniștit”. Ce-și dorește el.

Noul sezon din serialul romanesc clanul sezonul 3 episodul 10 online 13 noiembrie 2023, poate fi vazut mai jos in reluare

Sezonul 3 aduce noi personaje și noi alianțe care vor schimba jocul și vor pune la încercare loialitățile existente. Cine va trăda? Cine va rămâne loial? Răspunsurile se află la îndemâna voastră, iar fiecare episod vă va lăsa să decideți singuri. Echipa din spatele serialului „Clanul” a lucrat asiduu pentru a vă oferi o experiență vizuală și auditivă excepțională. De la scenariu la regie, de la coloana sonoră la imagine, de la make-up la hair, sezonul 3 este o mărturie a angajamentului nostru de a oferi cel mai bun conținut posibil realizat în Romania. Prin urmare, vă îndemnăm să nu ratați noul sezon al serialului.

Așteptați-vă la momente de tensiune, trădări șocante și răsturnări de situație memorabile. Este o experiență pe care nu vreți să o ratați! Mulțumim pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că ați făcut din „Clanul” un succes incontestabil. Aștept cu nerăbdare să ne reîntâlnim pe micul ecran și să descoperim împreună ce urmează în povestea personajului principal, Tudor și bineînțeles și cum se va termina misiunea lui în Clan”, a spus Denis Hanganu.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 3 al serialului CLANUL plus alte seriale romanesti precum: Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET! Mai jos poti vedea serialul clanul sezonul 3 episodul 10 reluare 13 noiembrie 2023.