Acces Direct 5 Iulie 2024 Online Sezon 31 Episodul 125

acces direct 5 iulie 2024
Jenica și George sunt soț și soție și spun astazi la acces direct 5 iulie 2024 că de o lună, nu mai au liniște din cauza unei familii care i-ar teroriza. Cei doi susțin că nu au probleme cu vecinii în trecut, asta până pe 5 iunie, atunci când amândoi ar fi fost bătuți cu sălbăticie.

Acestia spun că trăiesc de ani în cartierul în care ar fi fost loviți cu sălbăticie. Cei doi au povestit că nu au intrat în conflicte cu vecinii, asta până în urmă cu o lună, atunci când ar fi fost bătuți pentru că bărbatul le-a spus celor doi indivizi să meargă pe o parte sau alta a străzii.

Acces direct 5 iulie 2024 reluare

Barbatul spune că după cearta din mijlocul străzii, a urmat atacul. El și soția lui ar fi fost loviți în fața curții lor de trei indivizi, în timp ce alți doi așteptau în mașină.

„Am oprit, am claxonat, am lăsat geamul jos și am zis să dea drumul. Mergeau pe stradă, erau în fața mea. Nu, nu (n.r. susține că nu le-a vorbit urât). Erau două persoane. Erau în mijlocul străzii și le-am zis să se dea într-o parte sau în alta ca să pot trece și eu și unul mi-a zis că mi-am cumpărat stradă și am zis că e totuși domeniu public (…) De când sunt eu, nu am avut treabă cu poliția”, a declarat George, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 iulie 2024 online.

George mai spune că atacul ar fi fost premeditat. Doi indivizi i-ar fi distras atenția, în timp ce alți trei au venit și l-au lovit. Ar fi fost folosit o rangă și un topor. Atacul a fost surprins și de

„Au venit trei indivizi, afară mai erau doi. Aveau topor, o rangă (…) Au tras mașina mai în față ca să pot să mă întorc eu în direcția lor și ceilalți doi să vină să îmi dea în cap. Au venit să îmi dea în cap cu toporul”, a mai povestit bărbatul.

Acces direct reluare din 5 iulie 2024 online, complet mai jos

Popescu Aurica a dispărut în urmă cu opt zile, iar familia ei este disperată. Nepoata nu a mai reușit să dea de ea din ziua dispariției, iar telefonul este închis. Ar fi mers 10-12 kilometri pe jos de la locuința ei. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 5 iulie 2024 online.

Pe 27 iunie, Popescu Aurica, o fostă învățătoare din Buzău, a plecat de acasă pentru a rezolva unele treburi și nu s-a mai întors. Familia ei este disperată și face un apel la cei care au văzut-o sau au informații despre ea să anunțe autoritățile.

Nepoata ei spune că în ziua respectivă, bunica ei a fost să plătească niște facturi la primărie. Vorbise înainte cu sora ei și îi spusese că își rezolvase treburile, iar mai apoi că urmează să se ducă acasă. Doar că, ulterior, la câteva ore, nu a mai răspuns la telefon.

Nepoata ei mai spune că pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, bunica ei apare la 10 kilometri distanță de casă. Pe când se afla pe șosea, a fost sunată de sora ei, iar Popescu Aurica i-ar fi spus că este în grădină, unde a cules mere.