Acces Direct 8 Iulie 2024 Sezon 31 Episodul 126

Urmareste aici la noi pe site o noua editie marca acces direct din data de 8 iulie 2024 online, fara intreruperi.. acces direct 8 iulie 2024 online..

acces direct 8 iulie 2024
Gabriela susține si in editia din aceasta seara la acces direct 8 iulie 2024 că trăiește un coșmar de doi ani, de când fostul soț o tot urmărește. A încercat să îi dea foc ei, dar și apartamentului în care locuiește, după ce a aflat că femeia a ieșit la o cafea cu altcineva. Acum, după ce și-a făcut curaj și a povestit prin ce a trecut, fosta soacră ar fi vrut să se răzbune pentru că a făcut public calvarul din ultimii ani.

Femeia a povestit că vineri dimineață, s-a trezit că fosta soacră îi face poze la mașină. L-a văzut și pe fostul socru, cel care a fugit atunci când a văzut că a fost observat. Gabriela spune că nu este prima dată când foștii socri procedează astfel, căci zilnic ar veni în fața blocului unde locuiește pentru a o urmări.

Acces direct 8 iulie 2024 reluare

„Eu când am ieșit, am apucat doar să filmez când îmi făcea poze la mașină și a început să îmi zică tot felul, m-a făcut în tot felul și am filmat cum făcea ea. Pe socrul meu nu am mai apucat să îl filmez că a plecat în altă parte. Ea locuiește la un sat la nouă kilometri distanță și vine în fiecare zi să mă urmărească (…) Așa o țin de doi ani”, a declarat Gabriela, la Acces Direct.

Gabriela a ajuns, din nou, al poliție, după episodul neplăcut dintre ea și foștii socri. În aceeași zi, și fostul soț a urmărit-o. A făcut scandal și în fața poliției, dar Gabriela nu se lasă și vrea ca, într-un final, bărbatul să fie pedepsit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 iulie 2024 online.

Acces direct reluare din 8 iulie 2024 online, complet mai jos

„Când am ajuns în fața la poliție, fostul soț era 35 de metri în urma mea, mă urmărea. Am fugit repede în sediul poliției, s-a deplasat un echipaj, l-au luat de acolo, nu știu ce au făcut (…) Îi dau în judecată, dar așa mi se întâmplă de fiecare dată când ies din casă”, a mai povestit femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 8 iulie 2024 online.