Scara B Sezonul 1 Episodul 5 in Reluare 10 Octombrie 2024

scara b sezonul 1 episodul 5 online 10 octombrie 2024
În urma unui coșmar, Șerban va constata că s-a îngrășat și va lua atitudine la scara b sezonul 1 episodul 5 in reluare 10 octombrie 2024: se apucă de sport! Antrenoarea, tanti Jana, este vecina de la etajul 9, mama lui Segal. Femeia, în vârstă de 57 de ani, este cunoscută pentru spiritul ei… aventurier.

Problema apare atunci când cei doi voi rămâne singuri în lift: „Nu-ți mai place direct sub mine, ă? Te pup jos, ne vedem dimineață, la antrenament”, îi va spune Jana lui Șerban. Ce va decide acesta să facă, dar și ce va afla de la Dan, despre legătura pe care a avut-o cu vecina lui, aflati mai jos, vizionand episodul integral!

Mai jos poti vedea noul serial romanesc scara b sezonul 1 episodul 5 online 10 octombrie 2024

​Nici în apartamentul 79 lucrurile nu stau foarte bine. Cosmina, care are câteva bănuieli legate de job-ul din spatele „agenției de turism”, o va lua la întrebări pe colega sa: „Nu excelezi la capitolul principii! Ce faci tu, se face?”. Cât va mai putea Tabita să evite adevărul și cum va ajunge să spună că: „„chatistele” nu sunt oameni buni, sau ce?!”, vedem mai jos!

Scara B sezonul 1 episodul 5 – 10 octombrie 2024