Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 14 Online 24 Septembrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 de pe 24 septembrie 2023

În episodul 14 sezonul 12 chefi la cutite 24 septembrie 2023, Ana Crețu, o tânără visătoare și muncitoare în vârstă de 22 de ani, a câștigat inimile telespectatorilor și a juraților de la “Chefi la Cuțite” cu povestea sa de viață și cu exemplul său de cum alege să privească viața. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 de pe 24 septembrie 2023 complet

Ea povestește că viața sa de până în prezent a fost un șir lung de decizii și de transformări. Ea spune că s-a schimbat dintr-o persoană închisă, într-o fată cu o personalitate carismatică cu ajutorul platformei TikTok, iar această evoluție i-a adus nu doar popularitate și încredere ci și un mod de a câștiga să-și poată ajuta familia.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 de pe 24 septembrie 2023

TikTok-ul, o platformă care a devenit din ce în ce mai influentă în mediul online, a fost sursa de eliberare pentru Ana. Ea a început să vorbească în fața camerei, să-și împărtășească pasiunile și să încurajeze pozitivitatea și simplitatea în viață. Această schimbare i-a permis să depășească traumele din trecut și să se deschidă către o lume plină de oportunități.

Tot in episodul 14 sezonul 12, din “Valea celor 12”, unde basmele românești prind viață, două concurente fascinante au adus o poveste autentică în show-ul culinar de la Antena 1. Buta Mihaela și Chele Georgiana au adus o experiență de neuitat! Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 online 24 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Locația lor de origine, “Valea celor 12”, din pitoresca Moldova, este mai mult decât un simplu sat de vacanță – este un ansamblu turistic unic în Europa. Aici, casele construite manual din pământ, lemn și piatră creează un cadru autentic care te poartă înapoi în timp, ne povestesc cele două.

Fiecare căsuță din acest sat nu are curent electric, fiind iluminată doar cu lumânări, iar tehnologia modernă este înlocuită de sobe pe lemne și bucate gătite la foc de lemne. Turiștii care ajung aici au privilegiul de a se bucura de vin din butoaie și de a păși într-un ecosistem care pare să fi rămas neschimbat timp de secole.

Dar ceea ce a adus cu adevărat farmecul la “Chefi la Cuțite” a fost preparatul servit de Mihaela și Georgiana, numit “prânzul lui Robardin”. Acesta este un preparat plin de istorie, creat de unul dintre războinicii din Valea celor 12, un bucătar priceput. Nu este o simplă mâncare de câmp, ci un festin sățios potrivit pentru războinici.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 reluare 24 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Emoțiile și tensiunea au fost la cote maxime în cadrul competiției “Chefi la Cuțite” atunci când Bogdan, un bucătar pasionat din Iași în vârstă de 34 de ani, și-a prezentat preparatul în fața juraților. Cu un trecut profesional care a inclus șapte sezoane de muncă în Corsica, Franța, Bogdan Ionuț Gurguță a lăsat să se întrevadă o poveste despre dedicare și pasiune în bucătăria de la Chefi la cuțite.

Jurații au recunoscut că Bogdan ar fi meritat cuțitul de aur dacă nu ar fi fost deja atribuit altor concurenți în competiție. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 14 online 24 septembrie 2023, integral..