Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 15 din 25 Septembrie 2023

chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 de pe 25 septembrie 2023

În episodul de astazi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 reluare 25 septembrie 2023, chefii au o sarcină foarte grea: după ce concurenții rămași în bootcamp vor trece și prin cea de-a doua probă eliminatorie a sezonului, cei trei chefi îi vor alege pe cei potriviți strategiei fiecăruia dintre ei, pentru a forma echipele cu care vor intra în etapa battle-urilor. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 de pe 25 septembrie 2023 complet

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 de pe 25 septembrie 2023

În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au tras la sorți culorile echipelor din acest sezon.

După prima probă din bootcamp-ul Chefi la cuțite sezonul 12, din aproximativ 120 de concurenți au rămas doar 46. Deși au crezut că un simplu sandviș nu le poate pune bețe în roate, provocarea chefilor s-a dovedit mai grea decât credeau. Mai mult de jumătate dintre aceștia au părăsit competiția, în timp ce concurenții rămași continuă să dea tot ce au mai bun pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe. Rândurile se vor strânge și mai tare, în această seară, pentru că fiecare chef are doar 6 locuri disponibile în echipa sa. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 online 25 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Cei 46 de concurenți rămași în competiție au intrat în platoul Chefi la cuțite, sezonul 12 pentru următoarele două probe din bootcamp. Înainte de a începe să gătească însă, Irina Fodor a făcut anunțul care i-a luat prin surprindere pe chefi, în ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vin să dea gust televiziunii cu o competiție gastronomică și mai condimentată, în sezonul 12 Chefi la cuțite.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 reluare 25 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Presiunea a atins cote maxime. Concurenții care luptă pentru a primi o tunică au dat tot ce au avut mai bun, dar nu au lipsit momentele limită din bucătărie.

Irina Fodor a anunțat cea de-a două probă din bootcamp. Cei 46 de concurenți rămași în competițite au misiunea de a pregăti cele mai bune paste care să le asigure un loc în etapa următoare. Miza unui loc într-una dintre echipele chefilor atârnă greu pe umerii concurenților de la Chefi la cuțite sezonul 12, iar presiunea începe să își facă simțită prezența în bucătărie. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 15 online 25 septembrie 2023, integral..

În ediția 15 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 25 septembrie 2023, Irina Fodor a dat startul celei de-a doua probe din bootcamp. Concurenții au avut la dispoziție 60 de minute în care să găteasc o porție de paste delicioase, care să îi propulseze direct într-una dintre echipe.

Cu toate acestea, chef Florin Dumitrescu a observat încă de la începutul probei un detaliu care l-a deranjat și care cântărește mult atunci când aceștia își aleg concurenții. Deși sunt într-o competiție, spiritul de echipă a fost întotdeauna considerat un atuu de către chefi.