Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 16 Reluare 26 Septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 de pe 26 septembrie 2023
Emoţiile continuă la cote maxime astazi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 reluare 26 septembrie 2023, când începe primul battle! Echipele care tocmai au prins contur se vor alinia la start, pentru prima confruntare a sezonului 12. Iar competiția se anunță încinsă, punctată de momente extrem de tensionate. Cine va triumfa, dar şi cine va părăsi competiţia! Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 de pe 26 septembrie 2023 complet

Astfel se vor alinia la startul competiţiei culinare cei trei chefi, înaintea primului battle al sezonului. Seara va debuta cu un moment amuzant – o provocare venită din partea lui Rikito, dar care va avea un impact decisiv asupra probei: chef-ul câştigător va hotărî ingredientele pentru ceilalţi.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 de pe 26 septembrie 2023

Echipa de degustare va fi formată din colegii de la Observator, iar presiunea de la bancurile de lucru se va simți din plin, căci unul dintre chefi va arunca în joc prima amuletă! Ce impact va avea ea asupra colegilor săi, ce echipă îşi va adjudeca primul battle, dar şi cine va părăsi competiţia, puteti vedea in reluarea emisiunii mai jos.

În episodul 16 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 26 septembrie 2023, Irina Fodor a anunțat care va fi proba ce va pune echipele față în față într-o luptă aprigă! Înainte, însă, le-a dat o provocare care i-a speriat, mai laes pe chef Florin Dumitrescu cel care s-a ascuns în spatele echipei sale. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 online 26 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Irina Fodor a întâmpinat cu zâmbet echipele din sezonul 12 Chefi la cuțite, însă zâmbetul său ascunde multe provocări, pentru că seara începe în forță. Vorbim de prima bătălie care se dă la cuțite în acestă seară și începe cu o provocare pe măsură.

Seara adebutat cu un moment amuzant – o provocare venită din partea lui Rikito, dar care are un impact decisiv asupra probei: chef-ul câştigător va hotărî ingredientele pentru ceilalţi.

Tot in episodul 16 de la Chefi la cuțite sezonul 12, din 26 septembrie 2023, s-a dat start luptei la cuțite între echipe, însă imediat după ce Irina Fodor a anunțat că se pot scoate armele pe lupta celor mai bune preparate, un sunet a spart agitația și a creat și mai mare tensiune: chef Florin Dumitrescu a anunțat folosirea primei amulete.

Toți ceilalți șefi au fost înmărmuriți de sunetul clopoțelului care anunță amuleta. Foarte rar la Chefi la cuțite s-a folosit amuletă din prima bătălie!

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 reluare 26 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Este primul Battle, iar chef Florin Dumitrescu vrea să lupte cu toate armele! După ce a câștigat proba care i-a oferit oportunitatea de a împărți el alimentele celorlalte două echipe, acum pune la bătaie o amuletă dura.

Chef Florin Dumitrescu îi pune sub semnul tăcerii pe colegii lui! Acesta anunță că chefii celorlalte echipe nu au voie să vorbească cu concurenții lor, lucru care destabilizează fundamental echipele! Pentru cocnrenți este pentru ei prima dată când se află la un battle și au nevoie de indicații, însă chefii nu-i vor putea ajuta decât prin semne și gesturi până la momentul la care chef Florin Dumitrescu decide să ridice sigiliul tăcerii. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 16 online 26 septembrie 2023, integral..