Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 12 Intreg 19 Septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 de pe 19 septembrie 2023

Chefii nu vor mai vedea cel de-al patrulea banc de lucru la chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 online 19 septembrie 2023 ocupat în ringul amuletei. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 de pe 19 septembrie 2023 complet

Lupta se dă doar între cei trei maeștri ai bucătăriei pentru că… este cea din urmă înfruntare înainte de bootcampul sezonului 12: se joacă seiful! Potrivit noii reguli introduse sezonul trecut, toate premiile câștigate de Chefii invitați în luptele pentru amulete sunt depuse într-un seif care devine miza unei bătălii aparte. În acest sezon, seiful conține bomba cu mai multe amulete câștigată de Chef Ștefan Popescu. Pentru o asemenea probă, degustarea va fi și ea una specială, fiind vorba despre o vedetă invitată pentru prima dată la Chefi la cuțite: fotomodelul internațional Alice Peneacă.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 de pe 19 septembrie 2023

Iar dacă proba îi va pune la grea încercare pe Chefi, preselecțiile se vor dovedi și ele, în această ediție, o dificilă probă pentru jurați, care vor duce cu greu la capăt maratonul degustărilor, cerând ajutorul echipei pentru a face față din punct de vedere fizic unei asemenea încercări.

Irina Fodor a pus în joc ultima amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite în ediția 12 de pe 19 septembrie 2023. Chef Florin Dumitrescu s-a dezlănțuit în bucătăria show-ului culinar, iar toți l-au privit mirați. Ediția 12 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 19 septembrie 2023 aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor ultima luptă pentru amuletă. Chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu se vor întrece în bucătărie pentru cel mai râvnit avantaj, seiful. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 online 19 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Mai mult, jurații show-ului culinar nu vor mai avea al patrulea chef la bancul de lucru. Ultima bătălie se dă doar în cei trei, motiv pentru care presiunea și adrenalina s-au resimțit pe platoul de filmare. Vestea că în joc a intrat seiful cu amulete l-a făcut pe chef Florin Dumitrescu să se dezlănțuie. Juratul Chefi la cuțite a început să țopăie de entuziasm și să își exprime dorința de a câștiga miza uriașă.

Cătălina Vlad a renunțat la facultate pentru a avea propria afacere. Chefii au rămas surprinși când au auzit cu ce se ocupă concurenta din ediția 12 Chefi la cuțite a sezonului 12 de pe 19 septembrie 2023.

Cătălina Vlad are 26 de ani, vine din București și este digital creator. Tânăra abia aștepta să vină la Chefi la cuțite pentru a-i impresiona pe jurați cu talentul său în arta culinară. Concurenta trebuia să participe și sezonul trecut, însă a avut parte de o situație delicată înainte cu o zi.

Tânăra s-a descurcat foarte bine la bancul de lucru. Mai mult, aceasta a dezvăluit că ar vrea să meargă în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu dacă primește două cuțite pentru că are o energie cu care ea rezonează.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 reluare 19 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Modelul Alice Peneacă a anunțat câștigătorul ultimei amulete din sezonul 12 Chefi la cuțite în ediția 12 de pe 19 septembrie 2023. Jurații au avut parte de o surpriză uriașă. Iată cine a intrat în posesia seifului..

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au apelat la toate strategiile pentru a pune mâna pe ultima amuletă din sezonul 12 Chefi la cuțite din ediția 12 de pe 19 septembrie 2023. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 12 online 19 septembrie 2023, integral..