Chefi La Cutite Sezonul 12 Episodul 18 Online 1 Octombrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 de pe 1 octombrie 2023
Astazi, in a treia confruntare intre chefi la chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 online 1 octombrie 2023 lupta se anunță a fi aprigă. Surprizele se vor ține lanț în show-ul culinar – atât din partea Chefilor, cât și din partea gazdei show-ului culinar, Irina Fodor. Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 de pe 1 octombrie 2023 complet

Cele trei echipe conduse de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu strâng rândurile pentru o nouă confruntare! Concurenții lui Chef Sorin Bontea sunt determinaţi să nu mai facă niciun pas greşit, după ce au pierdut deja doi coechipieri, în vreme ce echipa lui Chef Dumitrescu visează să reediteze succesul de până acum.

Seara se anunţă a fi una incendiară, la propriu, căci cei trei Chefi vor sparge bombele cu amulete pe care le deţin în arsenalul lor.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 de pe 1 octombrie 2023

Irina Fodor a dat o veste ce i-a luat pe toți prin surprindere în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. În bucătărie s-a instalat haosul după anunțul prezentatoarei. Episodul 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor un moment neașteptat între chefi.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au „atacat” cu replici dure, care au stârnit hohote de râs.

Nimeni nu se aștepta ca doi dintre jurați să aducă în platoul de filmare crutoane și colivă având în vedere preparatul lui Valentin Timofte de la ultimul duel, fapt care a luat pe toată lumea prin surprinde.

Spiritele s-au liniștit rapid la bancurile de lucru când Irina Fodor a făcut un anunț senzațional. Concurenții și chefii au așteptat cu sufletul la gură să afle ce urmează să se întâmple în competiție.

Chef Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă „periculoasă” ce a adus haosul în ediția 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023. Chef Florin Dumitrescu, la un pas să cedeze și să abandoneze tot. Chef Cătălin Scărlătescu a venit cu o „lovitură” pe măsura așteptărilor pentru echipele adverse în episodul 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite, de pe 1 octombrie 2023.

Juratul a așteptat momentul potrivit pentru a da o amuletă neașteptată. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 online 1 octombrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Organizarea concurenților săi l-a făcut pe chef să apeleze la un avantaj în probă. Așadar, acesta nu a stat prea mult pe gânduri și a folosit o „armă” puternică în competiția show-ului culinar: „E un haos în bucătărie astăzi ca la nebuni”. Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au rămas cu gurile căscate atunci când au văzut că s-a apăsat butonul roșu din platou. Panica și haosul s-au instalat la bancurile de lucru, după ce chef Cătălin Scărlătescu a citit amuleta.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 reluare 1 octombrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Răzvan Mincă, concurentul din echipa turcoaz, a suferit o accidentare dureroasă. De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu a „explodat” în bucătărie de nervi și nu și-a mai putut stăpâni reacțiile. S-a dezlănțuit haosul în episodul 18 din sezonul 12 Chefi la cuțite de pe 1 octombrie 2023. Răzvan Mincă a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce s-a accidentat destul de serios la deget.

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a răbufnit de față cu toată lumea.

Presiunea și proba contracronometru și-au pus amprenta rapid asupra celor două echipa, care au primit o amuletă neașteptată. Chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au fost nevoiți să își depășească limitele pentru a face față avantajului folosit de colegul lor. Mai jos puteti viziona chefi la cutite sezonul 12 episodul 18 online 1 octombrie 2023, integral..