Groapa Sezonul 1 Episodul 1 Complet 16 Septembrie 2023

gorapa sezonul 1 episodul 1 online 16 septembrie 2023

In groapa sezonul 1 episodul 1 online 16 septembrie 2023, dragoste. trădare. afaceri de familie. intrigi. dorința de a avea mai mult, deși aparent ai totul. Trăiri duse la extrem. A început GROAPA, cel mai așteptat debut al unui serial din această toamnă. Iar românii nu au ratat niciun minut din povestea membrilor familiei Vlahu, din modul în care aceștia au trecut de la extazul de a fi cei mai puternici la agonia de a-și pierde copilul, dar și din cum o simplă relație de iubire se poate transforma într-o poveste care îți schimbă tot viitorul.

Te invitam sa vezi mai jos noul serial romanesc de actiune groapa sezonul 1 episodul 1 reluare 16 septembrie 2023.

Serialul fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 19:58 – 22:21. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, pro avea 5.1 puncte de rating și 21.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.5 puncte de audiență și 14.6% share. În minutul de aur, la ora 20:20, peste 1.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe pro.

Groapa sezonul 1 episodul 1 de pe 16 septembrie 2023

”Ce rost are să plângi din cauza unui bou pe care nu-l cunoști?”, ce întrebare simplă i-a adresat Sasha Almei, după primul lor conflict. Ce nu știau atunci? Că în doar câteva ore, totul urma să ajungă la acea întrebare mult așteptată din parcursul unei relații: ”Vrei să fii soția mea?”. Va fi oare suficient acel ”DA” pentru un viitor plin de iubire? Sau haosul realității din viața lui Sasha va dezbina totul?

În timp ce un cuplu se unea pentru prima dată, altul afla o veste dură: că unul dintre copii a murit! Însă o familie atât de puternică precum Vlahu are voie să sufere, să arate că există pierderi? NU! Iar Zina le-a amintit asta tuturor: ”O să ținem durerea în noi.

Când ieșim pe ușa aia, să nu văd o lacrimă. Durerea nu se arată”. Ce nu știa atunci? Că în doar câteva ore, soțul ei, cel dur, cel care avea totul așezat, urma să sufere cea mai mare cădere a vieții lui de până acum. Vezi mai jos in reluare serialul romanesc groapa sezonul 1 episodul 1 online 16 septembrie 2023.

Vei vedea relații strânse de familie, problemele și poveștile de dragoste ale unor personaje fascinante. Tudor Istodor va interpreta rolul lui Vali, unul dintre fiii lui Sandu Vlahu. Caracterul și comportamentul acestuia va atrage imediat atenția. „Vali e un prințișor, atent la cum se îmbracă, atent la oamenii din jur, își dorește să aibă puterea, își dorește să conducă, dar nu reușește, din multe motive. Dar nu se lasă bătut. Îi merge mintea pentru a ieși din cele mai la limită situații”, a spus Tudor Istodor într-un interviu.

Îl vei cunoaște și îndrăgi pe Sasha, personajul principal, un băiat foarte curajos și un adevărat lider. Daniel Nuță este actorul care interpretează acest rol cu o mare mândrie: „Am șansa să arăt publicului că sunt și altfel, nu numai ce au văzut în celelalte producții locale sau în producția internațională pe care au văzut-o la începutul acestui an (Rise of Empires: Ottoman).

Deci da, mă vor vedea așa cum nu m-au mai văzut, ceea ce e foarte cool! Sper să vă placă și să vă îndrăgostiți de personajul meu – să vă doriți să fiți ca el. Și eu aș vrea să fiu ca el în viața mea. O să înțelegeți de ce”.

Noul serial romanesc groapa sezonul 1 episodul 1 reluare 16 septembrie 2023, poate fi vazut in reluare mai jos

Motivele pentru care trebuie sa urmaresti acest serial sunt: vine cu o poveste nouă, cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care te va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână. O imagine ca în producțiile vest-europene. O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur te vei atașa.

Inspirându-te din poveștile altora, vei găsi soluții pentru a trece peste situațiile dificile din viață. Vei cunoaște situații de viață, inspirate de realitatea din România, despre care poate nici n-ai bănuit că pot exista. Mai jos poti sa vezi reluarea serialului groapa sezonul 1 episodul 1 complet 16 septembrie 2023.

Salvati acest site pentru a urmari urmatoarele episoade din sezonul 1 al serialului Groapa plus alte seriale romanesti precum: Lia Sotia sotului meu, Clanul, Camera 609, Groapa, etc! aici pe site, VeziAici.NET!