Las Fierbinti Sezonul 24 Episodul 7 Online 26 Septembrie

las fierbinti sezonul 24 reluari integrale 2023
Soția lui Brânzoi va fi dornică să petreacă timp de calitate alături de prietenii lor de familie in las fierbinti sezonul 24 episodul 7 online 26 septembrie 2023. Totuși, există un singur impediment. Cei doi nu au absolut niciun amic! Motivul? „Ești nebun cu munca! Tu nu vezi că în loc să ai și tu prieteni, stai toată ziua cu calul? Gata, gata! Deci, dă-o Doamne iartă-mă de muncă! O să mori într-o zi de la atâta muncă”, îi va reproșa soția lui Brânzoi acestuia. Rămâne de văzut pe cine vor invita cei doi la o cafea, pentru a-și face prieteni. Aici poti sa vezi in reluare noul sezon las fierbinti sezonul 24 episodul 7 de pe 26 septembrie 2023.

Las fierbinti sezonul 24 episodul 7 de pe 26 septembrie 2023

Gianina se va afla în mare pericol! În urma unui control realizat de doi specialiști, aceasta va afla că locuința sa nu are pic de fier în ea: „Casa asta are un risc seismic deosebit de ridicat. Pe românește… în caz de cutremur se face pilaf, nu mai rămâne nimic din ea”, îi va spune unul dintre meseriași. Prin urmare, aceasta va avea de plătit 1.000 de euro pentru a întări structura casei.

Suspicioasă fiind, Gianina va apela la ajutorul lui Robi pentru a descoperi dacă cei doi meșteri sunt, de fapt, niște „escroci”. În doar câteva ore, vom afla prin ce metode va găsi polițistul adevărul despre muncitorii din curtea Gianinei.

Dorel e îndrăgostit și va face tot ce îi stă în putință pentru a cuceri o vecină, care s-a întors în Fierbinți după 10 ani petrecuți în Franța. Însă planurile îi vor fi date peste cap după ce va afla că Giani a furat startul și a scos-o în oraș înaintea lui. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta se va gândi la o soluție: „Vrei să faci 200 de lei repede?”, îl va întreba fratele lui Bobiță pe Rață. Ce rol va juca acesta în planul lui Dorel de a scăpa de competiție? Vom afla în această seară. Nu ratati un nou episod al celui mai longeviv serial las fierbinti sezonul 24 episodul 7 online 26 septembrie 2023, care pote fi vazut mai jos.

Noul sezon din serialul las fierbinti sezonul 24 episodul 7 reluare 26 septembrie 2023, poate fi vazut mai jos

„Vă așteaptă un sezon fain. Serialul acesta are atâtea milioane de fani, pentru că de fiecare dată aduce publicului ceea ce-și dorește publicul. Întâmplările sunt de fiecare dată mai halucinante, mult mai aproape de adevărul vieții rurale. (…) Noi deja suntem stat în stat. Las Fierbințiul oricând poate fi un sat real”, a povestit Mihai Bobonete.

Începând de marți seară, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, avem parte de un nou sezon din cel mai longeviv serial de comedie din țară, „Las Fierbinți”. Mai jos poti viziona las fierbinti sezonul 24 episodul 7 online 26 septembrie 2023.


error: Nu copiați de pe acest site!