Lia Sotia Sotului Meu Sezonul 2 Episodul 3 – 7 Septembrie

lia sotia sotului meu sezonul 2 complet reluari 2023
In serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 de pe 7 septembrie 2023, Lia reuseste face transplantul de rinichi și află cine este donatorul anonim și ce relație este între ei. Lia și Petru par să fi făcut pace cu prezentul. Ei încearcă să accepte situația așa cum este. Petru îi dăruiește Liei un tablou cu ea dansând, dar Lia nu vrea să-și aducă aminte de acea perioadă pentru a nu se confrunta cu ceea ce a pierdut. Petru e de părere că tabloul ar putea să o motiveze. Mai jos poti vedea in reluare un nou episod din serialul romanesc lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 de pe 7 septembrie 2023, integral!

Răzvan îi dezvăluie Otiliei noul plan al lui Alice și o roagă să o împiedice să-i facă rău lui Robi. Otilia încarcă să o facă pe Alice să vadă cât de greu o să-i fie lui Robi în timpul procesului, dacă aceasta se încăpățânează să ceară custodia copilului.

Lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 de pe 7 septembrie 2023

Ema îl întreabă pe Pavel de situația cu Gabi. Pe cei doi încă îi macină discuția cu Nae și consideră că ar trebui să-i spună lui Petru. Ema crede că Otilia i-a crescut pentru că s-a simțit vinovată, însă Pavel îi povestește despre problemele părinților. El crede că ei doi s-au iubit în ciuda problemelor. Emei îi este foarte greu să-și exprime sentimentele și este de părere că toți trei au această problemă în urma a ceea ce li s-a întâmplat.

Gianni ar vrea ca fiica lui să se mute acasă, însă Carla nu poate trece peste amintirile care încă o bântie. Încearcă să-l întrebe de bona ei, dar Gianni evită să îi dea prea multe detalii, în schimb o întreabă dacă a aflat unde este marfa. Nu ratati un nou episod din noua serie lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 online 7 septembrie 2023, care poate fi vazut mai jos in reluare!

Petru cedează în fața Mariei. Acesta este la capătul puterilor și nu crede că mai are cum să o ajute pe Lia. De asemenea, se simte vinovat pentru situația Liei. Maria îl asigură că Lia o să fie bine, ea consideră că nu trebuie să se resemneze, ci să lupte să rezolve problemele.

El Capitan îi salvează viața lui Tavi și află că Gianni a încercat să-l omoare. Cei doi se tem pentru viața lor. Ulterior, aceștia află că au dispărut drogurile. Îl bănuiesc pe Andi.

Otilia îi spune lui Alice că nu o s-o lase să îi facă rău lui Robi. Tânăra caută avocați cu experiență, astfel încât să câștige cazul împotriva lui Petru. Sunt întrerupte chiar de el, care îi cere ajutorul Otiliei pentru a afla cine i-a donat sânge Liei. Lia îi mărturisește Danei că, în ultima perioadă, se gândește tot mai mult la mama ei, dar că nu își amintește prea multe lucruri. Realizează că nu mai are medalionul. Dana se duce la Maria să-l caute.

Noul sezon al serialului lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 complet 7 septembrie 2023 poate fi vizionat mai jos in reluare

Pavel și Ema îi dezvăluie lui Petru legătura dinte Otilia și Nae. Petru pune la îndoială ceea ce le-a spuns Nae și o acuză pe Ema că ar căuta scuze pentru a-l ierta pe cel care a omorât-o pe mama lor. Lia visează momentul în care a filmat scena din tablou. Visul se transformă în coșmar când aude cuvintelui lui Laur și rememorează împușcătura. „Ți-a fost dor de mine?” îi răsună în urechi înainte să o trezească apelul de la Petru. Vezi mai jos in reluare serialul lia sotia sotului meu sezonul 2 episodul 3 de pe 7 septembrie 2023

Răzvan și Lia poartă o discuție despre interesele lui Alice. Tânărul îi dezvăluie Liei noul plan al lui Alice de a cere custodia lui Robi și de a-l decădea din drepturi pe Petru. De asemenea, acesta o să depună mărturie în favoarea lui Alice, fiind prea îndrăgostit de ea.

Maria îi arată Carlei medalionul Liei și o întreabă dacă o recunoaște pe mama acesteia. Carla nu își aduce prea bine aminte dacă așa arăta bona ei, deoarece amintirile ei sunt vagi. Maria îi zice că este Elena, mama Liei, și îi spune că era deja însărcinată când l-a cunsocut pe fratele ei. De asemenea, îi mărturisește că Gianni nu știe de existența copilului.