Romanii Au Talent Sezonul 13 Episodul 17 Finala 12 Mai 2023

romanii au talent online sezonul 13 integral reluare
Sandip Brahamin are 22 de ani și vine din India, vezi momentul lui in finala romanii au tale sezonul 13 episodul 17 online 12 mai 2023. Talentul lui Sandip este dansul și l-a descoperit în copilărie, când un grup de bătrâni de la el din sat l-au pus să danseze. Numește această pasiune: viața lui, meditația lui, aerul sufletului său. Nu are studii în acest sens, ci este complet autodidact.

Specialitatea lui este “popping” și, în mod natural, idolul său este Michael Jackson. Crede că punctele lui forte sunt mișcările sale, care îl vor ajuta să câștige Românii au talent.

Romanii au talent sezonul 13 episodul 17 reluare 12 mai 2023

Cel mai mare vis al lui este să își reprezinte țara sa natală pe o scenă internațională. Sandip a reușit să fie urmărit de peste 100.000 de oameni pe rețetele de socializare în doar 6 luni. Viața lui n-a fost lipsită de greutăți. Tânărul a povestit în audițiile Românii au talent că au fost perioade în care nu avea ce să mănânce, cu ce să se îmbrace, sau un loc în care să doarmă. În afară de dans, iubește actoria.

Carina Veghiu este din Ploiești, are 11 ani și visează să devină cântăreață. A început să cânte muzică ușoară, însă ulterior a trecut și la cea clasică. La prima sa apariție pe scena Românii au talent, Carina Veghiu a cântat dumnezeiește și a reușit să-l facă pe Andi Moisescu să apese butonul Golden Buzz.

Prestația ei nu i-a cucerit doar pe cei din fața televizoarelor, ci și pe internauți. Momentul ei din audiții a ajuns rapid în trending pe YouTube.

Carina nu moștenește talentul din familie. Mama ei este cosmeticiană, iar tatăl este polițist. Cel mai mare vis al Carinei este să devină o artistă de succes. Mai jos puteti viziona emisiunea romanii au talent din 12 mai 2023 sezonul 13 episodul 17.

Rareș Prisacariu ne-a oferit un nou moment emoționant pe scena talentelor, în seara marii finale. Micuțul geniu i-a surprins și de această dată pe jurați și a ridicat publicul în picioare. Urmariti reluarea emisiunii mai jos pentru a vedea ce au spus jurații despre prestatația lui Rareș Prisacariu.

Rareș Prisacariu a început să învețe poezii de la Școala Populară de Artă. A învățat atât de multe, încât le-a pierdut numărătoarea. Când se va face mare vrea să fie actor și să joace mai multe roluri: violonist, profesor, preot, cântăreț sau președinte.

Băiețelul i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori încă de la preselecții. După monologul rostit de puștiul în vârstă de 7 ani pe scena talentelor, Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz.

O noua seara plina de surprize la romanii au talent sezonul 13 episodul 17

Sara Piliego a demonstrat încă o dată că își merită locul în marea finală Românii au talent. Jurații au avut doar cuvinte de laudă pentru prestația adolescentei care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în audiții. Sara Piliego are 12 ani și este din București. La audiții, momentul ei plin de emoție de pe scena Românii au talent l-a făcut pe Mihai Bobonete să își amintească de Darius Mabda, câștigătorul sezonului 12, motiv pentru care a apăsat Golden Buzz-ul. Vizionati aici mai jos emisiunea romanii au talent sezonul 13 episodul 17.