Chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 reluare 27 septembrie

chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 de pe 27 septembrie 2023
Lupta continuă la chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 reluare 27 septembrie 2023 în această seară cu o provocare cel puțin la fel de dificilă! Vezi acum mai jos noul sezon chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 de pe 27 septembrie 2023 complet

Cele 3 echipe vor avea de gătit pentru niște jurați pretențioși: 11 elevi pasionaţi de robotică, cu vârste cuprinse între 16 şi 17 ani vor veni să deguste preparatele lor pentru a decide tabăra câștigătoare. Oare ce își doresc cel mai mult să savureze pasionații de robotică, mai ales că şi de această dată, cele 4 ingrediente de bază vor fi cum nu se poate mai… nepotrivite. Aceasta va fi dilema celui de-al doilea battle, care va începe, desigur, tot cu un joc, şi care, va fi potenţat de o nouă amuletă!

Duelul nu va face nici el lucrurile sub nicio formă mai simple, căci Irina Fodor va complica şi mai mult misiunea concurenţilor, printr-un anunţ care le va testa dibăcia şi puterea de concentrare.

Chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 de pe 27 septembrie 2023

Irina Fodor a dezvăluit provocarea celui de-al doilea battle care a cutremurat echipele. Deși ajunși la sezonul 12, chefii credeau că nu îi mai poate surprinde nimic, anunțul făcut de aceasta i-a lăsat fără cuvinte.

„Astăzi, o să avem niște ingrediente. 12 la număr, dar tot câte 4 veți folosi. Veți putea folosi aceleași ingrediente. Îmi place să vă las să faceți strategii. Important este să vedem cum le alegeți”, a fost vestea prin care prezentatoarea show-ului i-a surprins. Nu ratati o noua editie din emisiunea chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 online 27 septembrie 2023, care poate fi vazuta in reluare, mai jos.

Emoțiile celor din platou au crescut și mai mult atunci când ruleta a fost descoperită. Dacă până acum erau obișnuiți să vadă combinații ciudate de gusturi, de data aceasta, au apărut doar numele celor trei chefi și culorile echipelor.

Prezentatoarea tv a dat startul celui de-a doilea battle, în care echipele trebuie să gătească folosind combinații de ingrediente imposibile. Dacă proba din episodul 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023 nu era îndeajuns de grea, chef Sorin Botnea a pus în joc și o amuletă.

Concurenții nici nu au apucat să ajungă în cămară, că în platou a răsunat alarma. Chef-ul echipei portocalii a pus în joc una dintre cele mai temute amulete care spune că „echipele adverse vor găti cu mâinile legate timp de 30 de minute din timpul unei probe”. El a hotărât ca cele 30 de minute să se activeze în prima parte.

În încercarea de a-și ajuta echipa turcoaz să nu încalce regula, chef Cătălin Scărlăscu a găsit o idee inedită. El i-a pus pe concurenții lui să își țină o mână la spate, bagată în șorț pentru a respecta amuleta pusă în joc de chef Sorin Bontea în episodul 17 de la Chefi la cuțite sezonul 12 din 27 septembrie 2023.

Un nou sezon al emisiunii chefi la cutite sezonul 12 episodul 17 reluare 27 septembrie 2023 poate fi vazut mai jos, in reluare

Tensiunea a atins cote maxime în timpul celui de-al doilea battle, în ediția 17 de la Chefi la cuțite, sezonul 12 din 27 septembrie 2023. Pe lângă faptul că cele trei echipe au misiunea de a folosi în același preparat mai multe ingrediente care nu au nicio legătură, amulet pusă în joc de chef Sorin Bontea a fost cireașa de pe tort.

Echipa magenta și echipa turcoaz au fost nevoite să gătească doar cu o singură mână, iar acest lucru le-a îngreunat concurenților considerabil munca.