Acces Direct 1 Mai 2024 in Reluare Sezon 31 Episodul 78

acces direct 1 mai 2024
Eugen se află într-o situație disperată, ne spune astazi la acces direct de pe 1 mai 2024! Iubita bărbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea. Bărbatul nu știe ce să mai facă, deoarece femeia nu-i aduce copii. Iată ce a declarat Eugen la Acces Direct!

Barbatul se află într-o situație disperată, după ce iubita lui ar fi fugit la amantul ei. Bianca, partenera lui în vârstă de 24 de ani, a declarat că situația nu este deloc așa și că tatăl copiilor ei minte. Iată ce au declarat cei doi!

Acces direct 1 mai 2024 reluare

Eugen este un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a avut o relație de 9 ani cu iubita lui. Partenera sa de viață a născut trei copii, însă el plânge acum singur în casă, deoarece femeia l-ar fi părăsit și ar fi luat doi copii cu ea. Cei doi au împreună o fată de 8 ani, o fetiță de 3 ani și un băiat de 6 ani.

Nu este pentru prima dată când ea pleacă de acasă, iar Eugen mărturisește că iubita lui se află la un amant de-al ei, care ar fi cu 30 de ani mai mare decât ea.

Bianca, femeia în vârstă de 24 de ani, nu-și dorește să se mai întoarcă acasă, iar Eugen plânge după copiii lui și este foarte îngrijorat. El nu înțelege de ce iubita lui l-a părăsit. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 mai 2024 online.

„Am fost în concubinaj cu iubita mea. În momentul în care am vrut să mă căsătoresc legal au început dezamăgirile, a început infidelitatea. S-au întâmplat multe infidelități! Au început problemele de la început, pentru că ea a mers la amantul ei și m-a lăsat cu fetița de 2 ani. Ea a mai fost o dată căsătorită la 14 ani. Amantul ei are 56 de ani”, a mărturisit bărbatul.

Eugen susține că amantul partenerei lui de viață s-a infiltrat în familia lui și a știut cum să se apropie de ei în așa fel încât să o despartă de el. Femeia a plecat în urmă cu o lună și nu s-a mai întors acasă.

Acces direct reluare din 1 mai 2024 online, complet mai jos

Bianca a intrat în direct prin telefon la Acces Direct și a spus partea ei de poveste. Iubita lui Eugen a spus că este bătută de bărbat, iar din acest motiv și-a luat doi copii și a plecat de acasă.

„Nu este nimic adevărat din ceea ce spune și o pot dovedi! El este foarte violent, m-a bătut și am făcut plângeri la poliție. Eu eram minoră, nu avea cine să mă învețe și nu am știut cum să procedez. Dacă aveam posibilitatea, eu o luam și pe fata cea mare cu mine. Noi suntem într-un proces. Eu am dovezi că el consumă alcool și mă bate. Eu vă arăt poze, am dovezi”, a precizat femeia.

Femeia a mai declarat că amantul ei are vârsta de 45 de ani și este un bărbat foarte bun, care are grijă de ea. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 mai 2024 online.