Acces Direct 1 Martie 2024 Online Sezon 31 Episodul 40

acces direct 1 martie 2024
Astazi intr-o noua editie marca acces direct de pe 1 martie 2024 aflam ca Florin și fostul socru au făcut front comun împotriva fostei soții, femeia de care a divorțat pe când copilul pe acre îl au împreună avea un an. Cei doi nu s-au mai înțeles și au ales să o ia pe drumuri separate. Florin este fost șofer de TIR, iar în timpul relației pleca foarte mult timp de acasă.

Astfel, acum el a trebuit să renunțe la job pentru că îl preocupa situația copilului său despre care a auzit, de la scorul sau, că este neîngrijit. Tot socrul a fost cel care i-a spus că mama copilului s-ar droga.

Un bărbat și fostul său socru au făcut front comun împotriva fostei soții, femeia de care a divorțat pe când copilul pe care îl au împreună avea un an.

Din cauza neînțelegerilor, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Pe numele lui, Florin este fost șofer de TIR, iar pentru că în timpul relației pleca foarte mult timp de acasă, el a trebuit, însă, să renunțe la job pentru că îl preocupă situația copilului său despre care a auzit, de la scorul sau, că este neîngrijit. Tot socrul a fost cel care i-a spus acestuia că mama copilului s-ar droga.

Acces direct 1 martie 2024 reluare

Alianță neobișnuită! Ginerele și fostul socru făcut front comun pentru a salva copilul de mamă și bunică. Copilașul este prins la mijloc în războiul dintre cele două tabere inamice.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unei intervenții telefonice pentru Acces Direct, Florin și fostul socru au cerut ajutor pentru a-și lua copilul din brațele mamei.

Ei bine, acesta susține că micuțul a rămas în grija mamei, cu toate că aceasta nu are deloc grijă de el. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 martie 2024 online.

Mai mult decât atât, potrivit declarațiilor făcute de bărbat, se pare că mama micuțului nu se ocupă deloc de el. Ba mai mult, Florin susține că cea care i-a fost soție nu s-a interesat deloc de micuț, ci l-a lăsat chiar în grija mamei sale.

De asemenea, Florin a dezvăluit și faptul că băiatul sau, în vârstă de aproape cinci ani, locuiește cu mama lui, în timp ce aceasta consumă substanțe interzise.

În ciuda relației pe care o are atât cu soția lui, cât și cu fiica care nu se interesează de cel mic, Emil, socrul lui Florin, a vorbit despre situația din familia sa. Ei bine, acesta a precizat că doarme cu ușa închisă, separat de cele două femei, iar asta pentru că acestea se ceartă din orice cu el.

Mai mult decât atât, Emil a precizat că relația dintre el și soția și fiica sa este una extrem de distanță. În schimb, acesta se înțelege foarte bine cu nepotul său.

De asemenea, fostul socru al lui Florin a precizat că cele două femei au momente când au un comportament foarte urât față de micuțul de cinci ani.

Acces direct reluare din 1 martie 2024 online, complet mai jos

„Efectiv nu ne vorbim, sunt puse pe harta, discuția degenerează întotdeauna. Relația mea cu nepotul este foarte bună. Bunica uneori când este nervoasă îl mai repede, mama lui când era singură nutrea îi da să mănânce. Uneori îl amenință că dacă nu mănâncă, îl bagă în baie și îl ține acolo cu lumina stinsă. Copilul este afectat oricum.”, a mai precizat Emil. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 1 martie 2024 online.