Acces Direct 10 Aprilie 2024 in Reluare Sezon 31 Episodul 68

acces direct 10 aprilie 2024
Astazi la acces direct 10 aprilie 2024 aflam ca Mari ar fi trăit un coșmar în căsnicia cu Dorel. Bărbatul ar fi cheltuit banii familiei în scopuri personale și ar fi fost violent cu femeia, imediat după ce a avut loc cununia civilă. Cum se apără acesta!

Femeia, în vârstă de 67 de ani și-a dorit să se recăsătorească după ce soțul ei a decedat și l-a găsit pe Dorel, un domn cu 11 ani mai tânăr. Femeia ar fi avut mai mulți bani strânși încă din fosta căsnicie, iar bărbatul a profitat de acest lucru și i-a cheltuit, făcând mai multe achiziții.

Acces direct 10 aprilie 2024 reluare

Între cei doi era mereu o tensiune, deoarece Dorel era violent cu femeia și a lovit-o în repetate rânduri. S-au făcut mai multe plângeri de poliție în care Mari explica comportamentul soțului ei.

Femeia are amputat un picior din cauza unei boli grave, motiv pentru care circulă în scaun cu rotile. Soțul ei a dat-o jos de mai multe ori și i-a provocat mai multe răni.

”După ce ne-am cununat a început calvarul. De fiecare dată când plecam de acasă (nr. casa din Câmpina) mâncam bătaie, eram sacul lui de box. Poliția mereu venea la voi. Nici aici nu era comportament normal, dar bănuiesc că îi era frică de băiatul meu. Am făcut două plângeri penale după ce a venit poliția și m-a găsit bătută. În fiecare an am depus plângeri pentru violență”, a povestit Mari la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 aprilie 2024 online.

Mari susține că a avut mai mulți bani strânși din căsnicia anterioară, iar pensia pe care o avea îi era de ajuns. Bărbatul i-ar fi cheltuit banii, în timp ce veniturile sale erau îndreptate spre a fi donate cauzelor umanitare.

În timpul celor patru ani de căsnicie, cei doi au achiziționat 12 mașini și mai multe imobile, fiind incluse trei case și un apartament.

„Eu am avut bani, până să vină, el. Fostul meu soț a murit în urmă cu 12 ani și pe urmă am avut niște bani. I-a scos pe toți. Avem la Casa de Pensii, plus pensia mea pe care o scotea. Eu nu conduceam, doar el conducea, aveam 12 mașini. Mereu zicea să cumpărăm, îmi zicea să-i dau 1.000 de euro să cumpărăm. Dacă avea vreun defect, o ducea undeva și apoi lua altul. El dădea banii la un pastor pentru un azil de bătrâni, copiilor lui nu le dădea. Mi-a cerut și bani pentru achiziția unei case”, a mai spus femeia.

Acces direct reluare din 10 aprilie 2024 online, complet mai jos

Dorel se apără și spune că nu a fost violent cu femeia, ci dimpotrivă. În timp ce el ar fi avut o atitudine blândă față de ea, Mari l-ar fi atacat de mai multe ori și se certau frecvent. În ceea ce privește banii, bărbatul și-ar fi cheltuit veniturile sale, iar partenera de viață îl ajuta cu plata numitor taxe.

„Nu este adevărat. Sunt cinci mașini acolo unde spune. Am cumpărat eu pe banii mei. M-a ajutat ea la unele taxe, m-am comportat frumos cu ea. A fost atentă cu mine, apoi au început crizele, medicamentele nu și-au mai făcut efectul, iar mie nu-mi place scandalul. Eu am chemat poliția, i-am zis că o duc la Câmpina, că eram plecați, iar ea și-a făcut rău singură și era de sânge. M-a lovit cu prelungitorul altădată”, este răspunsul dat de Dorel. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 10 aprilie 2024 online.