Acces Direct 11 Ianuarie 2024 Integral Sezonul 31 Episodul 4

acces direct 11 ianuarie 2024
Ion face mai multe acuzații grave despre fosta lui iubită la acces direct 11 ianuarie 2024, Vasilica. Bărbatul consideră că femeia i-a vrut răul, mai ales că îi lăsase toate bunurile, prin testament. Pentru a se bucura de toate beneficiile materiale, aceasta i-ar fi dat mai multe medicamente, ajungând la supradozare.

Scandalul dintre Vasilica și Ion continuă și în această ediție la Acces Direct. Bărbatul o acuză pe fosta iubită că i-a vrut răul și i-ar fi pus medicamente în ceai sau mâncare, motiv pentru care a ajuns la spital, pe mâinile medicilor.

Ion și Vasilica au avut o relație timp de aproape doi ani și jumătate, apoi femeia ar fi fugit de acasă cu banii lui. Astăzi a venit timpul pentru o nouă înfruntare, iar cei doi foști concubini s-au întâlnit și și-au făcut mai multe acuzații.

Acces direct 11 ianuarie 2024 reluare

Bărbatul a făcut un testament prin care îi lăsa iubitei toate bunurile, dacă va avea grijă de el până la moarte. Totuși, după spusele lui Ion, femeia ”i-ar fi grăbit procesul”, oferindu-i anumite medicamente într-o doză mai mare. Pentru tratament, a mers la spital, unde a primit diagnostic de supradozaj cu marinic, un anticoagulant pe care îl consuma.

La câteva zile după ce Vasilica ar fi fugit cu banii bărbatului, Ion a făcut un gest neașteptat. El s-ar fi dat drept procuror și a sunat-o pe femeie pentru a se întâlni să ofere „declarații”. Totodată, a încercat să afle unde locuiește ca să meargă la noua adresă.

Vasilica și-a dat seama că ceva este suspect și nu i-a oferit niciun răspuns din cele așteptate. I-a transmis că nu are domiciliu stabil și că nu știe ce să-i spună în cazul de față. Pentru a avea probe, a înregistrat apelul, fiind prezentat în cadrul emisiunii Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 ianuarie 2024 online.

Acces direct reluare din 11 ianuarie 2024 online, complet mai jos

În cazul incendiului de la Ferma Dacilor, loc în care au murit opt persoane, au apărut încă doi suspecți. Cornel Dinicu a menționat despre doi angajați din Republica Moldova, iar ipoteza a fost preluată de anchetatori. În cadrul emisiunii Acces Direct, avocatul Radu Georgescu a oferit mai multe detalii despre caz.

Cazul incendiului de la Ferma Dacilor se complică după ce apar doi angajați din Republica Moldova pe lista suspecților. Cornel Dinicu a avut mai multe discuții și i-a informat că ar putea fi concediați. Aceștia se aflau în noaptea fatidică de 25 spre decembrie la parterul complexului.

Cornel Dinicu are și o listă de suspecți în ceea ce privește incendiul de la Ferma Dacilor, unde opt persoane și-au pierdut viața. Se pare că la parterul complexului locuiau o parte din angajați. Două persoane din Republica Moldova aveau o cameră și lucrau în cadrul pensiunii.

Angajații de peste hotare, mai exact un cuplu se aflau în noaptea din 25 spre 26 decembrie și sunt încadrați la suspecți. Se pare că cei doi nu au părăsit complexul toată luna decembrie, preferând să lucreze în această perioadă.

Pe lângă cei doi angajați care locuiau la parterul complexului, la ora 04:30 dimineața, un cuplu s-a cazat într-o cameră a pensiunii, mai departe de locul în care a izbucnit incendiul. Autoritățile au anunțat că persoanele sunt siferite, astfel că nu se știe de unde a pornit incendiul.

Angajații din Republica Moldova nu aveau un post reprezentativ, ci făceau mai multe sarcini în incinta complexului, după cerințele administratorului. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 ianuarie 2024 online.