Acces Direct 11 Iunie 2024 Online Sezon 31 Episodul 107

Urmareste aici la noi pe site o noua editie marca acces direct din data de 11 iunie 2024 online, fara intreruperi.. acces direct 11 iunie 2024 online..

acces direct 11 iunie 2024
Paraschiva vrea să-ș revadă fiica după 26 de ani la acces direct 11 iunie 2024. Femeia din județul Neamț spune cum fiica i-a fost luată din spital și dată spre adopție către o familie din Italia, deși ea nu ar fi fost de acord. Cu toate că mai are încă șapte copii, aceasta vrea să-și o revadă pe Monica.

O femeie din județul Neamț vrea să-și revadă fiica după 26 de ani. La doar patru luni după naștere, copila s-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns la spital, unde a fost ținută sub supravegherea medicilor peste un an și jumătate. Ulterior, mama a aflat că micuța a fost adoptată fără ca ea să-și de acordul.

Acces direct 11 iunie 2024 reluare

Paraschiva a cerut ajutorul echipei de la Acces Direct pentru a-și găsi fetița care i-a fost luată din spital, în urmă cu 26 de ani. Femeia originară din județul Neamț a povestit ce s-a întâmplat cu al patrulea copil. În anul 1996 a născut la Spitalul de Copii din Roman un copil sănătos. La câteva luni după naștere, fiica a făcut câteva bubițe, având probleme de sănătate și a fost internată în spital.

Femeia nu a putut sta alături de fiica ei, deoarece avea încă trei copii, astfel că a lăsa-o pe micuță în grija medicilor. De atunci, o mai vedea o dată pe lună și i se spunea că nu i se găsește un diagnostic. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 iunie 2024 online.

”La patru luni după naștere au apărut niște probleme. Au apărut niște bube pe fetițe. Am născut-o acasă, că nu am putut merge la maternitate cu o moașă, a fost copilul normal, apoi am mers cu ea la doctorul de familie. Mi-a dat un tratament și nu a funcționat, când am văzut că nu se vindecă, am mers cu ea la spital. Eu mai aveam și alți trei copii acasă și am zis că nu pot sta cu fetița în spital. După o lună am luat copilul acasă și iar au apărut bubele pe ea. Mi-a cerut actele de la primărie, apoi ziceau că nu are diagnostic. Nu mă lăsau să duc nimic la copil și ziceau că o abandonez, dar ei nu mă lăsau să o iau

Acces direct reluare din 11 iunie 2024 online, complet mai jos

Medicii nu ar mai fi lăsat-o pe Paraschiva să-și vadă fiica o perioadă îndelungată și i s-a spus că ar fi abandonat-o. Cu toate că se afla în spital, nu i-a fost găsit un tratament pentru a se vindeca.

Ulterior, nu a mai putut să o vadă pe micuță timp de trei luni, iar medicii au decis să o dea către adopție. Paraschiva a aflat de la angajații primăriei de faptul că fetița a fost adoptată de o familie din Italia, iar de atunci nu mai știe nimic de ea.

„A stat copilul un an și opt luni în spital. Cum era pe timpul acela, mă duceam o dată sau de două ori pe lună. Prima dată a fost la Spitalul de Boli Contagioase o lună, apoi când am luat-o acasă, am dus-o înapoi că iar avea bubițe. Au zis că am abandonat-o și a fost dată spre adopție. Ei nu mă lăsau să o văd. De la primărie am aflat că fetița a fost adoptată de o familie din Italia. M-au pus să semnez o foaie că iau fata acasă, așa m-au întrebat. Ziceam că mă rupe sufletul să o las acolo, că e copilul meu”, a mai spus femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 11 iunie 2024 online.