Acces Direct 12 Ianuarie 2024 Sezonul 31 Episodul 5

acces direct 12 ianuarie 2024
Iulian ne spune astazi la acces direct 12 ianuarie 2024 ca s-a trezit în urmă cu o săptămână că soția lui a plecat de acasă și nu s-a mai întors. De atunci, femeia refuză să ia legătură cu bărbatul, în grija căruia a rămas un copil în vârstă de 15 ani, dintr-o relație anterioară.

Imediat după sărbători, Iulian s-a trezit că soția lui a plecat de acasă, spunând că va merge la cumpărături și că se va întoarce în curând. De atunci, a trecut o săptămână, iar Georgiana, partenera lui, nu a mai dat niciun semn, din contră, refuză să ia legătura cu Iulian.

Bărbatul spune că soția lui a plecat cu un troller, o geantă și câteva lucruri, printre care și certificatul de căsătorie, Iulian fiind de părere că femeia vrea tot mai mult să divorțeze. De când a plecat de acasă, nu a mai dat niciun semn, chiar dacă fiul ei este în grija lui Iulian, copilul fiind dintr-o relație anterioară pe care bărbatul îl crește de când băiatul avea 6 ani.

Acces direct 12 ianuarie 2024 reluare

Cei doi erau căsătoriți de câțiva ani, iar copilul femeii dintr-o fostă relație locuia împreună cu ei. Iulian spune că nu a lovit-o pe Georgiana, din contră, a încercat să îi asigure cele necesare atât ei, cât și băiatului în vârstă de 15 ani, afectat de faptul că mama l-a părăsit.

„N-am bătut-o, copilul era de față cu noi copilul (…) Dacă eram agresiv, vă dați seama că acest copil nu rămânea lângă mine”, a mai spus Iulian, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 ianuarie 2024 online.

Barbatul a mai fost căsătorit timp de 11 ani, iar fosta lui soacră îl acuză că și-a părăsit soția de la acea vreme pentru o altă femeie, ca într-un final, și el să treacă prin aceeași situație, după ce Georgiana și-a făcut bagajele și a plecat de acasă.

Iulian a fost căsătorit timp de 11 ani cu o altă femeie, iar la acel moment, cei doi locuiau în Italia. Fosta lui soacră îl acuză că și-a părăsit soția pentru altcineva, ca într-un final, să ajungă să vândă toate lucrurile din locuința celor doi, fără ca măcar prima lui soție să primească banii care i s-ar fi cuvenit.

Acces direct reluare din 12 ianuarie 2024 online, complet mai jos

Fosta lui soacră susține că Iulian a făcut în așa fel încât fiica ei să nu primească bani, după ce lucrurile din casă au fost vândute. Femeia îl acuză pe fostul ei ginere că fiica ei a dus o viață grea alături de el și că într-un final a ajuns să fie părăsită pentru o femeie pe care o cunoscuse înainte să fie împreună cu Georgiana.

Iulian susține că el și fosta lui soție au ajuns la o înțelegere atunci când au divorțat și că femeia și-a primit banii care i s-au cuvenit. Locuința ar fi fost cumpărată de bărbat în timpul primei căsnicii, iar femeia ar fi investit, la rândul ei, în casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 ianuarie 2024 online.