Acces Direct 12 Iunie 2024 Sezon 31 Episodul 108

acces direct 12 iunie 2024
În ediția din această seară în platoul Acces Direct 12 iunie 2024 a sosit o doamnă care spune că are datorii la întreținere de peste 30.000 de euro. Aceste datorii nu ar fi ale ei, ci ale familiei și bunicii, cea care i-a lăsat moștenire apartamentul în care locuiește. Problema acestei doamne este că s-ar putea să rămână pe străzi pentru că spune aceasta, cei de la administrația blocului au dat-o în judecată și riscă să piardă acest apartament.

Doamna Florentina susține că cineva din asociație ar fi direct interesat să cumpere acest apartament la un preț sub evaluare.

Acces direct 12 iunie 2024 reluare

Florentina spune că este pe cale să rămână fără casa primită moștenire de la bunici. Femeia acuză că datoriile sunt inventate din pix și este de părere că cineva vrea să pună mâna pe apartament.

“În casa aceasta am crescut, în apartamentul ăsta am crescut. M-a dus mama micuță, aveam doi ani. Am crescut cu bunii acolo pentru ca mama să poate munci să mă întrețină. Mama s-a despărțit de tatăl meu ulterior și m-a crescut singură. Eu am crescut cu mama și bunicii mei. Bunicii aveau un apartament pe bulevardul Chișinău, în sectorul 2 din Capitală. Este confort 1, trei camere, fără îmbunătățiri. Ar costa și ar putea fi vândut în prezent cu aproximativ 100.000 €. Este la etajul unu.”, povestește femeia.

Florentina spune că după ce bunicii ei au murit, unchiul ei a fost cel care a rămas în casă. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 iunie 2024 online.

“El a fost întotdeauna ținut în puf, nu a plătit nimic la administația blocului. Tot plăteau bunicii mei. După ce a murit bunica mea unchiul meu a mai plătit din dările administrației, mai am dovezi. Nu am găsit chiar toate chitanțele, dar am găsit destul de multe. Ei menționează că nu s-a plătit, că ai mei nu au vrut să plătească întreținerea. Nu înțeleg de ce fac asta.”, a mai spus femeia.

Acces direct reluare din 12 iunie 2024 online, complet mai jos

Florentina spune că prima dată a fost dată în judecată bunica ei, în anul 2007, însă susține că a făcut o pensie de urmaș de pe urma soțului ei și a plătit ceea ce acumulase. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 12 iunie 2024 online.

“Datoriile noi au apărut după moartea bunicii mele, de aproape 7 ani. (…) Nu vreau să acuz pe nimeni, dar bănuiesc că vor să ajungă apartamentul la licitație, să îl poată cumpăra oricine cu o sumă foarte mică de bani, pentru că asta s-a mai întâmplat în bloc la noi.”, a mai spus Florentina.