Acces Direct 13 Februarie 2024 Online Sezon 31 Episodul 27

acces direct 13 februarie 2024
Cătălina ni se destainuie la acces direct 13 februarie 2024 ca a aflat după mulți ani că soțul ei a murit și acum vrea să primească partea din moștenire despre care spune că i se cuvine. Femeia susține că a avut un șoc atunci când a văzut pe terenul respectiv a fost ridicată și o altă casă, care aparține unui vecin de-al fostului socru.

Aceasta și soțul ei s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani, dar nu au divorțat. Femeia a plecat de acasă și după ani a aflat că fostul partener a murit. A revenit în locurile natale, atunci când, în loc să își vadă vechea locuință, a găsit o casă nouă.

Acum după mulți ani, Cătălina spune că vrea parte din moștenire care îi revine, mai exact o parte din casa în care a investit în trecut. Femeia spune că a avut un șoc când a văzut că un vecin și-a construit casă pe terenul respectiv și că nu știe cum omul respectiv a ajuns acolo sau ce legătură a avut cu socrul ei.

Acces direct 13 februarie 2024 reluare

„După titlul de proprietate, am fost la primărie și au spus că mi se cuvine. Este casa în care au stat părinții, dar e lăsată moștenire. El nu mai are frate, era un singur copil la părinți. Eu am certificatul de deces, cum că l-am înmormântat pe socrul meu aici în Buzău. Am fost sunată din primăria din Leorda, m-a sunat de la Dorohoi de la căminul de bătrâni și am plecat cu fata, și m-am dus la cămin la Dorohoi și nu a vrut să se ducă nimeni la el. Nu are niciun copil”, a declarat Cătălina, la Acces Direct.

Acum, Cătălina se luptă să arate că lucrurile stau, de fapt, altfel. Fostul socru și vecinul respectiv, Gheorghe, ar fi semnat un act la notar, potrivit căruia bărbatul trebuia să aibă grijă de bătrân până când va muri, iar mai apoi va primi terenul și casa. Femeia îl contrazice și spune că Gheorghe nici măcar nu s-a interesat de soarta bătrânului și că tot ea s-a ocupat de înmormântare. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 februarie 2024 online.

„A început să plângă, a zis că s-a dus la notar, că nu știe ce au făcut. Eu nu am făcut posibilitate să îl duc. El cu gura lui mi-a spus că stă acolo, că îl va înmormânta când va fi să moară (…) Toată lumea știe că eu am semnat, că l-am luat de acolo de la Dorohoi. Terenul unde a fost casa este moștenire la mătușa lui, după moartea mătușii lui, să îi rămână și să treacă de la persoana care e decedată”, a mai spus femeia.

Acces direct reluare din 13 februarie 2024 online, complet mai jos

Femeia nu vrea să renunțe la partea ei de moștenire despre care spune că i se cuvine, după moartea soțului ei. Femeia s-a trezit că pe terenul respectiv se află o altă casă, construită de un vecin, cu care socrul ei ar fi făcut semnat un act la notar.

Cătălina a povestit că vrea să își primească parte din moștenire, care îi revine, după cei 22 de ani în care a fost căsătorită cu soțul ei. Femeia spune că un vecin pe nume Gheorghe ar fi profitat de faptul că nu era în sat și i-a demolat casa și mai apoi și-a construit o altă locuință.

Gheorghe a intrat live astăzi, printr-o intervenție telefonică la Acces Direct și a declarat că, de fapt, avea tot dreptul să demoleze casa și să își construiască alta. Bărbatul spune că are acte făcute la notar, potrivit cărora după moartea socrului Cătălinei, el să primească toată averea, inclusiv terenul disputat între el și Cătălina. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 13 februarie 2024 online.