Acces Direct 14 Martie 2024 Integral Sezon 31 Episodul 49

acces direct 14 martie 2024
Andreea susține la acces direct 14 martie 2024 că trăiește un coșmar de când a decis să se despartă de tatăl copilului. Acum, bărbatul ar fi încercat să se răzbune pe ea și o acuză de răpire internațională. Femeia își dorește ca fiul ei, un copil care are nevoi speciale, să crească alături de ea.

Aceasta a decis să se despartă de soțul ei, după mai multe episoade în care bărbatul ar fi fost agresiv cu ea. Femeia spune că a trăit un coșmar de când a decis să pună punct căsnicie, iar acum fostul partener vrea să îi ia copilul, fiul ei având grave probleme de sănătate.

Acces direct 14 martie 2024 reluare

Andreea spune că își dorește ca fiul să rămână în grija ei. Îl acuză pe fostul soț că se droghează și susține că bărbatul a avut probleme cu legea și în trecut din acest motiv. Fostul ei soț vrea, în schimb, ca băiatul lor să locuiască în Germania, acolo unde a stat și Andreea o bună perioadă, până când a decis să se despartă de el și o acuză de răpire internațională.

„Are nevoie ca mama să fie lângă el. El nu știe altceva decât mama. Copilul abia răspunde când îl strig și acum sunt obligată să îl trimit în Germania, la tatăl lui, consumator de substanțe. Am trăit acolo în casă, are dosar în Germania. Ba chiar a fost agresiv fizic cu mine. Am și o plângere depusă la autoritățile germane, o plângere care a ajuns, până la urmă, și în dosarul meu de la București pentru răpire și totuși nu s-a luat în considerare nimic. Am primit răspunsul că este agresiv cu mine, dar nu cu copilul”, a declarat Andreea, la Acces Direct. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 martie 2024 online.

Andreea spune că problemele au început în urmă cu ceva timp, dar s-au agravat atunci când a fost nevoită să plece din casă, împreună cu fiul ei. Cei doi au ajuns într-un centru special, în Germania, acolo unde autoritățile le-ar fi spus că trebuie să ajungă la o înțelegere, pentru că altfel ar putea rămâne fără copil.

Acces direct reluare din 14 martie 2024 online, complet mai jos

„A venit poliția și a stabilit că am fost agresată fizic, așa că, a hotărât să mă ducă la un centru pentru mame, în Germania. Am stat trei săptămâni, pentru că băiețelul meu avea nevoie de liniște (…) M-am mutat acolo, am mers la Protecția Copilului împreună cu soțul meu, cei de la centru m-au trimis. Ne-au zis că trebuie să facem cumva să ne înțelegem, pentru că, dacă nu, ne ia copilul”, a mai povestit femeia. Urmareste aici mai jos emisiunea acces direct complet 14 martie 2024 online.